reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mój M. w pierwszej ciąży śmiał sie, ze zarabia tylko na papier toaletowy :-D:-D:-D

reklama
a ja wiem gdzie:-D mój Żuczek jest jakoś wysoko czuję go w okolicach pępka a teraz mnie gila pod pępkiem aż się zastanawiam jakie fikołki sobie sprawia:-D:-D:-D:rofl2::happy:

Jak Was czytam to mi zawsze troszkę ulży bo chociaż nie jestem sama :-)Moje jelita tez wariują,czasem to mnie tak napierdzielają że już sama nie wiem co jesć. I do tego już od jakiegos tyg dzidzia kopie mnie w okolicy pęcherza i non stop siku latam. Wy piszecie że wysoko czujecie ruchy a ja się znowu martwię że za nisko bo cały czas czuje w dole brzucha.

Jak Was czytam to mi zawsze troszkę ulży bo chociaż nie jestem sama :-)Moje jelita tez wariują,czasem to mnie tak napierdzielają że już sama nie wiem co jesć. I do tego już od jakiegos tyg dzidzia kopie mnie w okolicy pęcherza i non stop siku latam. Wy piszecie że wysoko czujecie ruchy a ja się znowu martwię że za nisko bo cały czas czuje w dole brzucha.

ojej i następna martwiąca się...
zrobię listę z martwiącymi się i bedziecie codziennie rano bite :-p:-p:-D:-D:-D:-D
ja też czuję raz w bok mnie kopnie, raz koło pępka coś majstruje.. wczoraj nad pępkiem ale to już 24t to co się dziwić... ?
czasem kopnie mnie nad samą cipuchą,,, kopie tam gdzie ma ochotę, a to już przecież nie zależne od nas :-p

ojej i następna martwiąca się...
zrobię listę z martwiącymi się i bedziecie codziennie rano bite :-p:-p:-D:-D:-D:-D

aż trudno uwierzyć,.... jeszcze niedawno to Ty się zamartwiałaś byle czym :-p:-p ale dobrze, że ci przeszło :-) i do reszty martwiących się APEL proszę brać przykład z Nadalki i przestać się martwić :tak:

aż trudno uwierzyć,.... jeszcze niedawno to Ty się zamartwiałaś byle czym :-p:-p ale dobrze, że ci przeszło :-) i do reszty martwiących się APEL proszę brać przykład z Nadalki i przestać się martwić :tak:

taaak JA JESTEM NAJLEPSZYM PRZYKŁADEM JAK CZŁOWIEK MOŻE SIĘ ZMIENIĆ :-D Bedziemy się martwić , jak na prawdę będzie coś się działo złego :-p

dziewczyny takie małe pytanko , czy was też bolą nogi...? bo mnie czasem bolą na zmianę pogody a jak bolą mnie nogi to i jajniki zaraz... mam takie uczucie jak by mi krew ciężko płynęła, od kolana do pół łydki... ehh jak nie urok to sraczka, dzisiaj chyba już apap pójdzie w ruch :crazy:

reklama
mnie nogi nie bolą ...
ostatnio tylko mi się paluszki obtarły w butach (mimo że je nosze non stop i już są rozchodzone) ale przypuszczam że to dlatego że było ciepło , długi spacer i mi lekko się przypuchły nogi :p
a tak to nie narzekam na nic ;) chyba ze czasami na sutkiiiiii :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry