reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja dzisiaj tak wiosennie założyłam adidaski do sklepu.. i nie będę ukrywać że mnie cisną :eek:
a obrączki nie noszę już ok 1,5 m - palce mi popuchli :eek::szok::-D

trochę mi tak głupio bez niej ;( no ale co zrobić... :/

reklama
dziewczyny takie małe pytanko , czy was też bolą nogi...? bo mnie czasem bolą na zmianę pogody a jak bolą mnie nogi to i jajniki zaraz... :crazy:

Mnie bolą nogi tak jakbym nie wiem ile godzin ćwiczyła albo przeszła 10 kilometrów. Nie boli mnie w kościach tylko odczuwam mięśnie. Najgorzej jest rano - potem jak trochę pochodze i mięśnie się rozgrzeją to robi się lepiej ale nigdy nie tak żebym w ogóle tych nóg nie czuła. Może to od tego, że w ciąży już sporo przytyłam (będzie jakieś 8-9 kilo) i nogi nie są przyzwyczajone do ciężaru. Podpytam jutro gina.

ja jeszcze mam od kilku dni bóle miednicy.. ale idzie przywyknąć.. czasem trochę ciężko się ruszyć ale to wszystko dla bejbusia :)

ja jeszcze mam od kilku dni bóle miednicy.. ale idzie przywyknąć.. czasem trochę ciężko się ruszyć ale to wszystko dla bejbusia :)
No jasne, już bliżej niz dalej... póki co trzeba zaakceptować, że jesteśmy takie... bądź co bądź... troszkę słonicowate, ociężałe i obolałe ;-)

Haj laseczki ja od 4 dni cierpię wieczorami z powodu zgagi :crazy: mamuniu co zjem zgaga gigant i musze od razy Rennie- pomaga i wolno. Boli mnie lewe biodro, ta kulka-zastanawiam sie własnie czy to nie przez miednice. Brzuch boli, ściąga, czasami mocno kuje, najgorzej jak długo siedzę i ściskam brzucho, aa i cały czas rośnie mi tyłek, brzuch nic a nic :angry: ale jak piszecie Dzidziu najważniejsze :tak: Nie mam żadnych zachcianek, muszę zjeść 2 śniadania bo bym umarła :tak: 8 rano i 11 Madzia wcina śniadanka....aaa i jedyną moja ulubioną potrawą śniadaniowa, jest chleb zapiekany w kombiwarze natarty czosnkiem z masełkiem na to pomidorek z solą i pieprzem i znów na chwilę do kombiwaru - mniam mniam polecam

Doe, łączę się w bólu zgagowym :nerd::nerd::nerd::nerd: z Igorem zgaga pojawiła się dopiero pod koniec 7 miesiąca a teraz tak wcześnie:no:

Wika współczuję zgaga to okropne uczucie :baffled: i łaczę się z Tobą, a też Masz wieczorami tylko? Czy ciebie bierze w czasie dnia także?

Doe ja też mam mega zgage :wściekła/y: Najgorsze jest to że tak mnie pali między piersiami że aż zaciska i boli. Troche pomaga mleko, inne sposoby do bani :baffled:

wieczorami ........ale to jest nie do wytrzymania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: z Igorem nic nie pomagało:no: :no:nawet Rennie w pewnym momencie przestało :crazy::crazy:

reklama
Oj współczuję Wam dziewczyny tej zgagi i łudze się że mnie nie dopadnie.
Mi cięzko wejść po schodach bo nogi mnie wtedy bolą i ssapie sie trochę :sorry:
Że już nie wspomnę że poruszam się z gracją słonia, szczególnie jak muszę z łóżka wstać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry