reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale wam fajnie w tymi wypinającymi sie tyłeczkami :-)
mój lokator tylko delikatnie kopał przed wczoraj i wczoraj a dzisiaj nic leniuch nie daje mamusi znać :eek: ale na zewnątrz jeszcze ani nic nie widać ani nie czuć więc mój mąż jeszcze nie doświadczył przyjemności poczucia ruchów a już się biedny nie może doczekać

reklama
Dziewczyny, moja córcia tak samo się uaktywniała i zaczeła przesypiać mi 6 godzin w nocy juz po miesiącu życia. Podczas gdy wczesniej średnio co 2-3 h. A tó już sie normalnie wyspać można. To nie marzenia :tak:

Doe, ciernista GRATULACJE!!! Super, że i Wy już czujecie swoje dzieciątka :-):tak:
Moje ostatnio urządza sobie jakieś harce normalnie, ale chyba to przez moje nastroje :-(

Doe, Ciernista gratulacje!!! Ciesze sie, ze w koncu Wasze maluszki daly o sobie znac! To takie niesamowite uczucie, prawda!!!!

Mela jak sobie wyobraze, jak mozna pupke bez USG zobaczyc, to nie moge sie przestac smiac:-D:-D:-D

Moj orzeszek jest aktywny bardzo czesto. W pracy, jak jade metrem, bezposrednio po polozeniu sie. Pierwszy raz jak mnie maluch w metrze zaczal kopac, to automatycznie zaczelam sie smiac, a chlopak siedzacy naprzeciwko, myslal biedak, ze to do niego :sorry::sorry::laugh2::laugh2:

Jak juz zaczna kopac to beda coraz czesciej ale pamietajcie ze wy siedzac w domu chcialybyscie cUs babelki non stop a one tez spia wiec nie popadajcie w schize jak nie beda wyczuwalne ruchy;-)

masakra jak mi bzuch wywalilo dzisiaj....zegnajcie stopy do zobazenia za pare miesiecy ...

Agucha, robiłam sobie dzisiaj frencza i tak sobie pomyślałam, ze musze zrobić porządek z paznokciami u nóg, bo zaraz będzie problem:-D:-D

tutaj też się pochwale :D

pierwszy kopniak dzisiaj poszedł :-D !! ale jestem zajarana !! :-D

Dziewczyny, gratuluję kopniaków:-) te pierwsze takie miłe i delikatne:-D moja mała coraz więcej dokazuje, ale póki co tak bardziej delikatnie;-)

Dziewczyny z tym kopniakami to ja wam powiem że się trochę obawiam bo mój Franiol w brzuchu okrutnie harcował i mój gin cały czas mówił że to będzie "szybki" facet no i jest tak na serio i powiem Wam że tym razem to ja bym wolała takiego trochę wolniejszego jednak :eek:. Na razie jest spokojniej ale obaczymy... :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry