reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
heh ja też już widziałam wybrzuszenia na brzuchu i to zawsze z tej samej prawej strony, heh jak małe ufo pojawia się i znika:):)
edzia też tak miałam szczególnie przy kichnięciu bądź kaszelku doskwierało ale przeszło:):)
heh mój mężuś wczoraj powrócił i dzidzia szalała z radości w brzusiu tak,że i on poczuł:):) eh i teraz chodzi i ciągle łapki przykłada do brzucha i czeka aż go malutka poszturcha:):)

Dziewczyny ważny dzień dla mnie 20.02.2012 mój dzidziuś zapukał do mnie i lekko puka nadal, wyraźnie czuje po prawej stronie brzusia, i to na pewno nie flaczorki :rofl2: no nareszcie, w sumie to już mnie się wczoraj wydawało, ale że jeździło mi we flaczkach to nie byłam pewna, dzisiaj jestem pewna na 100% :happy::tak:

Martulka - dziękuję... tak czekałam, czekałam i się w końcu doczekałam :tak::happy:

Gratulacje Doe, moje czuję od tygodnia i jak narazie jestem z niej/niego dumna. Zawsze ozywia się po tym, jak zjem coś co lubię :-) Mam nadzieję, że to nie przypadek, bo przydałby mi się w domu ktoś kto ma ten sam smak co ja :-) za pierwszym razem nie byłam pewna czy mi się coś nie wydaje, ale teraz już wiem że nie :-) Moje puka z lewej strony :-)

Doe gratulacje kochana :)

Ja to w sumie nie wiem czy to ruchy czy nie ruchy. Od zeszłego wtorku cały dzień z drobnymi przerwami miałam takie dziwne uczucie. We wtorek po prawej stronie a od środy po lewej. Gdyby to nie było takie intensywne i przez cały dzień to bym była pewna że ruchy ale tak to nie wiem. Zwłaszcza że teraz są cały czas po jednej stronie a to chyba niemożliwe żeby tylko w jedno miejsce przez kilka dni kopało.:szok:
Jak przykładam rękę to nic nie czuję z zewnątrz. Może w środę sie zapytam lekarza i mi powie czy to dzidziol czy nie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry