reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny od jakiegos czasu mam pewne obawy... Moze BOLI to za duze slowo, ale dosyc nieprzyjemnie czuje podbrzusze... Tak jakbym nisko miedzy kosciami biodrowymi dokladnie wyczuwala moja macice, w niej czula cos ciezkiego co mnie uwiera (dzidzia przeciez powinna byc juz na wysokosci pepka !!!) jak tylko szybciej ide albo sie rusze czy obroce... I tak caly czas. Jakbym ubrala rajstopy albo getry mimo iz mnie specjalnie uwieraja, to jeszcze jest gorzej... Zaczyna wrecz bolec... I tak caly czas.. Czy ktoras z Was ma te zpodobne odczucia? Tak jakby tam wszystko bylo naruszone ? Naciagniete? Obolale ? Do tego jelita... :-:)-( Ał, co bym nie zjadla, bola...

macica cały czas Ci się rozciąga, teraz boli z rozciągania a później będzie boleć bo mały ciebie będzie kopał ;p
a to że mały jest na wysokości pępka to nic nie znaczy, bo nadal ma jeszcze dużo miejsca na harce, i może koczować koło pęcherza, koło pępuszka , z lewej z prawej...

reklama
Dziekuje Ci nadalka :*

To wszystko takie nowe, czesc z Was jest dalej niz ja, kazda z nas inaczej przechodzi ciaze i pewnie troche histeryzuje...

na wysokości pępka, ale najwyżej. Bo ogólnie, to tak jak pisze nadalka może być wszędzie ;D, ja ostatnio małą czułam raz centralnie pod pępkiem, a raz tak gdzieś centymentr od cipki ;D ze się tak wyrażę ;D

ale ja też coraz bardziej czuję jak się to wszystko napina tak...
i włączył mi się głodomór.... jem, jestem mega najedzona, mija 10 minut i znów głodna.... :szok:

,,i włączył mi się głodomór.... jem, jestem mega najedzona, mija 10 minut i znów głodna.... :szok:,,
ann -87 jak ja Cię rozumiem kobieto:):):)

wy tez jecie co chwila:-Dja tez non stop jestem głodna:-)dzis znowu plecy mnie bolały ehh, a wczoraj mała około 21.30 zaczęła swoje harce na srodku brzucha skóra sie napinała i miałam uczucie jakby tam mrówki chodziły koło pępka tez nie wiem czy sie pępowiną nie bawiła a potem jak sie obróciłam na bok to takie gilgotki były, a czy wy tez jeszcze bulgotki czujecie i potem dzidzia zaczyna sie ruszać? ja tak mam

Ania a to było coś takiego jak delikatna wibracja? kurczę, ja tez to mam i tak sie zastanawialam co to ;) takie mrówki albo coś jak takie uczucie jak ci coś cierpnie nie??:-) plecy tez mnie bola, najgorzej, ze mdłosci wrócily ;/

ann dokładnie jakby mrówki tam biegaly i uczucie takiej wibracji, jakby ci prad tam lekko włączyli aze to było na srodku może mała koło pępowiny operowała, zapytam lekarza w poniedziałek

ania dokładnie to uczucie:) tylko nie pamiętam czy to było przy pępku, chyba nie. ciekawe co powie dr ;)

reklama
Dziewczyny kochane czy to normalne że cały czas boli mnie pęcherz chociaż mocz jest czyściutki? Możliwe że już mam taki ucisk? Dzisiaj czułam jak niuniek skakał mi po pęcherzu, ale on przestał a mnie boli cały czas :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry