reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja się wprost nie mogę doczekać tego "cudownego drugiego trymestru" haha. Wprwadznie, porównując z pierwszymi miesiącami na początku czrwatego miałam trochę więcej życia w sobie : nie miałam przemożnej chęci płaczu już przy wstawaniu i uczucia gubienia się w świecie o ósmej wieczorem, ale mam wrażenie, że teraz jest dość podobnie: wstaję normalnie, nawet mam silę na osiem godzin pracy, ale tu jest limit: przychodę do domu i padam. Tylko mój M. cierpi najbardziej:/Bo nie dość, zę mu zasypiam to jeszcze truję, że nie czuję Dziubka...

reklama
ciernista to mnie pocieszyłaś bo myślałam, że tylko ja nic nie czuję na tym etapie....też truje mojemu K on mnie uspokaja ale niewiele to daje zwłaszcza, że większość dziewczyn już czuje kopniaki a ja nawet bulgotania nie czuje :-(

mnie od 2 dni też zaczął swędzieć brzuch, ale to dlatego, że czuję , że się wziął i rośnie. Dostałam wczoraj od sis kremik na rozstępy (został jej po ciąży :) i wreszcie zacznę się zmarować ;]]]

Sabib. też nic nie czuje.... i czekam z niecierpliwością na pierwszy konkretny ruch :)

mnie swedzi brzuch, piersi boli miednica biodra i mięśnie od spania na lewym boku? któras z was ma tez takie dolegliwosci?

mnie boli rano miednica jak bym się całą noc "seksiła" :-D chyba że o czymś nie wiem :-D:szok:

nadalka ty zapytaj swojego czy on nie ma nic z tym wspólnego :tak::-D

Mońcia, sabib i ciernista powolutku a niebawe poczujecie ruchy ja swoje poczułam w środę w połowie 20 tyg dopiero więc uzbrójcie się w cierpliwośc bo jak zaczna kopac to bedziecie chcialy zeby przestały choć na chwilkę hehe ja jak mojemu się skarżyłam że nic nie czuje a już chcę a tak wczoraj specjalnie spacerowałam żeby małe poszły spać bo dawały już tak popalić że szok hehehe
trzymam za was kciuki dziewczyny i za wasze ruchy....:happy2:

nadalka, może "na śpiocha" było i nie pamiętasz? ;-):-)
Mnie też bolą piersi, swędzą trochę, brzuch też czasem swędzi, ale najgorzej to łydki, jak zacznę się drapać to normalnie nie mogę przestać. Tony balsamu, oliwka i jakoś funkcjonuję.

reklama
ja to śpię na czuja :) nawet jak na palcach ktoś przejdzie to myk i nie śpię już.. a małż dzisiaj spał w drugim pokoju, bo powiedziałam że jak będzie tyle grał to ma zakaz spania ze mną. Wczoraj grał od 14.00 do ok 23. Przecież to nienormalne. Ale chociaż lepiej mi się śpi bez niego bo on zawsze dupe wypina i spycha mnie z łóżka :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry