reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bardzo lubię to uczucie jak się tak wypina :)))))
nadalka jak to mokra? :szok::szok:

Sabib. też nic nie czuje.... i czekam z niecierpliwością na pierwszy konkretny ruch :)

A propos odczuwania ruchów to mi lekarz powiedział, że Dzieciaczek jest drobniutki i ma cieniutkie nóżki więc nie mam się spodziewać ruchów wcześniej niż po 20 tygodniu:-( Przestałam więc czekać i się denerwować, że inne Dziewczyny już czują a ja nie. Na każdą przyjdzie czas aczkolwiek zazdrość zżera ;-)

trzeba też brać pod uwagę to, że mimo iż wszystkie nazywamy się lipcóweczkami to często jest między nami spora różnica w tygodniach ciąży, i to w okresie, kiedy widać sporą różnicę ;) także głowa do góry kobietki :))))

a niektóre pewnie urodzą podczas finału Euro hahaha

u mnie mały powrót porannych pawi, otworzyłam lodówkę i ledwo doleciałam do łazienki, ki czort? Mam nadzieję, że to jednorazowa akcja...

można powiedzieć że nie które z nas to czerwcóweczki ale co tam, trzeba się odmładzać :-D

nadalka,spróbuj powiedzieć inaczej ;p

mi dzisiaj na kilka minut zrobił się taki mega twardy brzuch....i po jakiś paru minutach wrócił do normy... [?] hm

reklama
Róża - ja na bank urodzę dokładnie w finał euro mówię Wam :-D:-D, chociaż termin na 18 ale ja mam zdecydowaną tendencję do falstartów a mój A. chyba będzie miał pecha :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry