- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
twilight
Fanka BB :)
Muszę się Wam pochwalić. :-)Dziś zaczyna się 18 tydzień! I moje maleństwo zrobiło mi ogromny prezent i dobija się tak mocno, że pierwszy raz poczułam, jak podskakuje mi ręka na brzuchu. Najpierw myślałam, że mi się wydaje i może to jelita czy coś, ale potem jeszcze "oberwałam" dwa razy, więc nie może to być przypadkowe. Normalnie aż się wzruszyłam, że w moim brzuszku mieszka już taka silna istotka, która się już tak mocno dobija. :-):-):-)
U mnie również niedawno pojawiały się krople na staniku, rozmawiałam z bratową i mówiła, że u jej koleżanki pojawiły się one na samym początku ciąży u niej między 5-6 miesiącem ciąży. Jeżeli chodzi o kwestie swędzenia brzucha to czytałam, że jest to spowodowane napinaniem się skóry i jest do odczuwalne do końca ciąży. Piszą, że pod żadnym warunkiem nie wolno tego drapać, bo tylko potęguje to uczucie...
agucha1986
Fanka BB :)
gratuluję mamusiom poczucia ruchów.... ja dziś jak leżałam to aż się śmiałam...mój J sie pyta co się śmiejesz przecież głupi ten film a ja mu że bable rozrabiają raz jeden raz drugi a on na to no widzisz nie czułaś to chciałąś poczuć a teraz czujesz na maksa i pewno będzie coraz mocniej...ale bidulek tak bardzo chciałby już je poczuć :-(
a co do swedzenia tez mam swędzenie brzucha ale tylko brzucha mama i sioistra mówią że to wynik rosnącego brzucha ale skoro piszecie to też powiem o tym mojej gince już jutro....aj boję się tej wizyty
a co do swedzenia tez mam swędzenie brzucha ale tylko brzucha mama i sioistra mówią że to wynik rosnącego brzucha ale skoro piszecie to też powiem o tym mojej gince już jutro....aj boję się tej wizyty
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Malinka- Mnie trochę twardniał brzuch w 1 ciąży i dostałam luteinę. Także powiedz o tym swojemu lekarzowi.
Siary nie miałam przed porodem. Dopiero po Nina pobudziła mi laktację. Ale mnie się szybko mleko unormowało. w 3 dobie miałam nawał, a później już ok...
Siary nie miałam przed porodem. Dopiero po Nina pobudziła mi laktację. Ale mnie się szybko mleko unormowało. w 3 dobie miałam nawał, a później już ok...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: