reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Heheh nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :-) U nas jest odwrotnie - ja jestem spychająca i B. się już kilka razy budził z kur...wicą na ustach :-D:-D:-D

reklama
Ja dzisiaj miałam pobudkę przed 4 i tak leżałam do 6.20 niby spałam ale to w sumie nawet nie wiem ;)

ja smaruje się od 2 miesiąca już mniej więcej, ponoć skóra musi być mocno uelastyczniona, żeby nie było rozstępów więc twardo smaruje brzuch, piersi, biodra i pośladki:-) co do bóli to odczuwam największy w krzyżu:baffled: a co do bioder to zauważyłam, że mi się poszerzyły, ale jestem jak najbardziej za tym, żeby się poszerzały i takie pozostały po porodzie:-) może w końcu moja figura zacznie przypominać coś na model figury:laugh2:
ja mam łoże małżeńskie więc sobie jakoś radzimy na razie:-D ale z tym snem to i ja dziś się miałam... pół nocy nie spałam tylko w takim pół śnie, kręciłam się z miejsca w miejsce a teraz ziewam...

Ostatnia edycja:
A ja Wam muszę się przyznać, że tak cholernie od kilku dni łapały mnie skurcze pachwiny, wczoraj padłam spać gdzieś tak koło 22(a normalnie chodzę po 24, bo ja nocny tryb życia preferuje :-p) przytuliłam się do mojego przystojniaka, zasnęłam i po jakimś czasie się budzę, czuję cmokanie i było później tak milusio, że pomimo spania tylko 4 godzin nic mnie dziś nie boli, żadnych skurczów i nawet wyspana jakaś się czuję, także polecam Wam na wszelkie dolegliwości, żeby wykorzystać nocą naszych małżów :-p

Mam do was pytanie, może bardziej do tych mam po raz drugi albo tych bardziej zaawansowanych po raz pierwszy:) no jak sobie leżę na plecach, bo tylko wtedy mocniej czuję ruchy, to czuję jak nagle mi się napina mocno brzuch, teraz akurat z prawej strony, tak jak bym miała chwilowe mega wzdęcie ale za chwile ustaje. Czy to może dzieciaczek się przewracać i np dupke tak wypina ?
Bo nie chce sobie wmawiać nie wiadomo czego,

o jezu pisze do was pisze i bluzka na cycku mi przemokła :/

Nadalka, tak, to dziec!!!!!!!!!!!!!!!!!! Też tak mam :-):-):-)

reklama
potem, to będziemy widziały wystający łokieć, stópkę:-):-) to dopiero jest fajneeeeeeeee:-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry