agucha1986
Fanka BB :)
ale wam fajnie z czuciem ruchów maluszków u mnie czasem niby tak jakby ale w końcu wydaje mi się że to jednak jeszcze nie to :/ przyjdzie pora zapewne i na mnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem w 19 tc i dopiero od tygodnia czuje wyraźnie maleństwo i dość regularnie. Wcześniej te po kilka dni potrafiłam nie czuć. Po prostu są jeszcze maleńie te nasze dzieciątka i różnie się układają.
Hej Dziewczyny.
Czasami mam takie dziwne objawy, jak ból w pachwinie, przechodzące w okolice jajnika a czasem całkiem w bok, to jest takie uczucie kłucia albo kolki, chwilkę poboli i przestaje, najczęściej z prawej strony. Czasem też lekkie bóle podbrzusza, troszkę mniejsze niż przed miesiączką. Komuś się coś takiego przytrafiło?