reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tygryskowa, przyznać się muszę że nie zjadłam prawie nic rano:zawstydzona/y:.... więc to więcej niż pewne że cukier i ciśnienie mi poleciało .... dostałam ochrzan i już jem śniadania mimo że mi się nie chce :tak:

co do kościoła , nie chodze bo mnie nie stać :-D a na samą myśl mi słabo :-)

reklama
Cześć dziewczny,
Bardzo prężnie działa to forum, aż miło i tylko trochę szkoda, że jakoś nie zawsze udaje mi się być na bieżąco. Przegladam sobie dzisiaj te wasze wpisy i chyba nie pojawił sie jeszcze wątek pierwszych kopniaków:) ćzy któraś z was miała już do szczęscie i poczuła swoje maleństwo? ja czekam i czekam ...a że ostatni tydzień przesiedziałam w domu z zapaleniem płuc i brałam antybiotyki ( które ponoć nie szkodzą maleństwu,...ale jednak ) to się trochę martwię. jak tam u was?
pozdrawiam

oglądałam " Mamo to ja " i lekarz tam się wypowiadał że pierwsze ruchy (w pierwszej ciąży) odczuwamy ok.20 tyg ;-) więc myślę że trzeba się uzbroić w cierpliwość .
Mój B. weźmie od rodziców stetoskop(bo ponoć mają jakiś stary) i będę sobie słuchać brzucha , może coś wysłucham :rofl2::happy::rofl2:

Mońcia - wysłuchasz na pewno - ruszające się jelitka hehehe
Ciernista, nic się nie martw -spokojnie czekamy.

dziwne jakies mam odczucie w brzuchu....
jak nie dotykam jest ok , ale jak troszkę przycisnę podbrzusze to mnie dziwnie pobolewa....taki tępy ból nie taki kujący ... albo jak się z pleców na boczek przewale to też takie przez moment mam uczucie dziwne....i to tak miałam wczoraj wieczorem ale po jakiś 30min przeszło , i teraz też tak mam .... nie wiem co to :crazy:

Mońcia - ja przez stetoskop próbowałam podsłuchiwać podczas pierwszej ciąży. Niestety chyba ze dwa razy udało mi się uchwycić serduszko, ale to już pod koniec ciąży i naprawdę po wielu próbach. Na pewno za to usłyszysz bulgoty jelitowe ;-)

Dziewczyny, które narzekają, że się szybko męczą - mam to samo. Mam nawet lepiej! Wyobraźcie sobie, że jak czytam dłuższą bajkę córce to łapie mnie zadyszka!!! W ogóle straszna sapka mnie bierze jak po schodach pochodzę czy coś w tym stylu. Zaczynam się martwić czy jakaś astma mnie nie dopadła ;-)

ronya, ja też mam często zadyszkę i sapię:-p w poprzedniej ciąży też tak miałam, więc się tym nie przejmuję;-)

Kurde, tez mam tak ze oddechu czasem zlapac nie moge... ;/ Moze nie tyle ze sie mecze, ale jakos tak tchu brak... A wydaje mi sie, ze dzidzia jest jeszcze nisko, wiec nie wiem czemu ... :confused:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry