reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
tygryskowa, przyznać się muszę że nie zjadłam prawie nic rano:zawstydzona/y:.... więc to więcej niż pewne że cukier i ciśnienie mi poleciało .... dostałam ochrzan i już jem śniadania mimo że mi się nie chce :tak:

co do kościoła , nie chodze bo mnie nie stać :-D a na samą myśl mi słabo :-)

reklama
Cześć dziewczny,
Bardzo prężnie działa to forum, aż miło i tylko trochę szkoda, że jakoś nie zawsze udaje mi się być na bieżąco. Przegladam sobie dzisiaj te wasze wpisy i chyba nie pojawił sie jeszcze wątek pierwszych kopniaków:) ćzy któraś z was miała już do szczęscie i poczuła swoje maleństwo? ja czekam i czekam ...a że ostatni tydzień przesiedziałam w domu z zapaleniem płuc i brałam antybiotyki ( które ponoć nie szkodzą maleństwu,...ale jednak ) to się trochę martwię. jak tam u was?
pozdrawiam

oglądałam " Mamo to ja " i lekarz tam się wypowiadał że pierwsze ruchy (w pierwszej ciąży) odczuwamy ok.20 tyg ;-) więc myślę że trzeba się uzbroić w cierpliwość .
Mój B. weźmie od rodziców stetoskop(bo ponoć mają jakiś stary) i będę sobie słuchać brzucha , może coś wysłucham :rofl2::happy::rofl2:

Mońcia - wysłuchasz na pewno - ruszające się jelitka hehehe
Ciernista, nic się nie martw -spokojnie czekamy.

dziwne jakies mam odczucie w brzuchu....
jak nie dotykam jest ok , ale jak troszkę przycisnę podbrzusze to mnie dziwnie pobolewa....taki tępy ból nie taki kujący ... albo jak się z pleców na boczek przewale to też takie przez moment mam uczucie dziwne....i to tak miałam wczoraj wieczorem ale po jakiś 30min przeszło , i teraz też tak mam .... nie wiem co to :crazy:

Mońcia - ja przez stetoskop próbowałam podsłuchiwać podczas pierwszej ciąży. Niestety chyba ze dwa razy udało mi się uchwycić serduszko, ale to już pod koniec ciąży i naprawdę po wielu próbach. Na pewno za to usłyszysz bulgoty jelitowe ;-)

Dziewczyny, które narzekają, że się szybko męczą - mam to samo. Mam nawet lepiej! Wyobraźcie sobie, że jak czytam dłuższą bajkę córce to łapie mnie zadyszka!!! W ogóle straszna sapka mnie bierze jak po schodach pochodzę czy coś w tym stylu. Zaczynam się martwić czy jakaś astma mnie nie dopadła ;-)

ronya, ja też mam często zadyszkę i sapię:-p w poprzedniej ciąży też tak miałam, więc się tym nie przejmuję;-)

Kurde, tez mam tak ze oddechu czasem zlapac nie moge... ;/ Moze nie tyle ze sie mecze, ale jakos tak tchu brak... A wydaje mi sie, ze dzidzia jest jeszcze nisko, wiec nie wiem czemu ... :confused:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry