reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
powiem Wam tak, nie ma co się oglądać na inne kobitki ;) każda ma inaczej i jak jest przekonana, że to jej dzidziol a nie kiszki to niech sobie będzie, nawet jeśli nie ma racji - skoro ją to uszczęśliwi :))))

chiiiiillllllllllllll:cool2:

reklama
halo kobitki na zgage najlepsze są migdały przynajmniej dla mnie, ale nie za duzo bo im wiecej tym bardziej głowa boli. a właśnie ja mam straszne bóle głowy, ale takie ze czasami mam ochote na wymioty, macie jakies rozwiazania mojego problemu, nadmienie, że przez całe życie brałam tabletki przeciwbólowe, silne więc to co wolno nam brać czyli, apap lub panadol nie działa

agata na mnie też to nie działa. Pytałam lekarza o bezpieczny sposób na migrenę u ciężarnej, usłyszałam: przetrzymać, więc przetrzymuję.

Sophie, współczuje migren...ja kiedyś miałam bardzo często... potem jakoś przeszło i łapie raz na kilka miesięcy , na szczęście w ciąży mnie to nie spotkało i mam nadzieje że nie spotka...

fasolinka tez tak mam mówiłam o tym lekarzowi a on na to ze to normalne w ciazy wszystko sie rozrasta, ja mam dzis ból bioder zle mi lezec, siedziec, stac i chodzic ale dzis wizyta to się pożalę co mnie boli a co nie

Pyscek1 ja mam dzis takie bole jak ty, klucie w podbrzuszu z prawej strony, i to jest dosc nieprzyjemne ale mam nadzieje ze minie bo do lekarza mam 15.02, teraz jest na urlopie to jakby co szpital a tam mnie poloza za byle gowno za przeproszeniem:( Mam nadzieje ze minie, wezme moze na noc nospa rozkurczowo, niby mozna brac, no i bede lezec bo T. wyjezdza w trase i bedzie w czwartek dopiero:(

apiszcie dziewczyny czy tez miewacie takie klucie z prawej strony w podbrzuszu?? boli przez okolo 1-2 sekundy i przestaje i tak co 10-30 minut a czasem zadziej...:(:-(

reklama
Mi się zdarza, takie przeszywające kucie. Odpoczywam i staram się nie stresować, bo wtedy czuję się gorzej i przechodzi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry