reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Betunko ja mam to samo z łydkami...pomaga mi magnez, 2 razy dziennie biorę. Akurat mi się skończył więc dwa dni nie brałam i od razu pojawiło się to niefajne uczucie w łydkach:)

reklama
nadii1 ja też tak słyszałam jeśli chodzi o jacuzzi, że to bardziej te bakterie są groźne - ale nie tylko dla kobitek w ciąży ale dla wszystkich. najlepiej jest wpakować sobie jako zabezpieczenie tamponik:):) no ale nam nie wolno i o jacuzzi możemy sobie pomarzyć:):)

jejku a ja znowu mam problem ;( myślałam że to przez to pobranie krwi dzisiejsze ale już mam wątpliwości :( leżę i mam wrażenie że mam skurcze w brzuchu....niby nic się nie dzieje a tu nagle przeszywający ból czuje nie jest mocny ale czuję go i jest niemiło :( poza tym w toalecie wszystko rzadko o co chodzi :( co mam robić :dry:

agucha1986
user-online.png
2 jabluszka na czczo i wieczorem jedno :) Przejdzie !

Agucha ja miałam problem z zaparciami okropn. Nadal mam, gdzie przed ciążą potrafiłam dosłownie 3-4 razy w dzień chodzić. Zaczęłam zalewać na noc 5-6 śliwek i rano to zjadam i wypijam z nich wode, mi smakuje. Do tego można kiwi na wieczór lub na czczo i oczywiście letnią wodę z soku cytryny a przy najgorszych przypadkach czopki glicerynowe, ja wzięłam dwa razy taki czopek od razu pomógł po 10 minutach.

U mnie odwrotność zaparć, ale nie przejmuję się tym, bo w ciąży z synkiem też tak miałam, pomagają jagody;-)

jagody, banan, jogurt, ugotowany ryż, zupa z marchwi to szpitalne sposoby na biegunki
na zaparcia zgadzam się z ania-aneczka! na mnie działą też zjedzenie kapusty kwaszonej tak 3 godziny po jakimś posiłu.... oj czyści!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry