reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Betunko ja mam to samo z łydkami...pomaga mi magnez, 2 razy dziennie biorę. Akurat mi się skończył więc dwa dni nie brałam i od razu pojawiło się to niefajne uczucie w łydkach:)

reklama
nadii1 ja też tak słyszałam jeśli chodzi o jacuzzi, że to bardziej te bakterie są groźne - ale nie tylko dla kobitek w ciąży ale dla wszystkich. najlepiej jest wpakować sobie jako zabezpieczenie tamponik:):) no ale nam nie wolno i o jacuzzi możemy sobie pomarzyć:):)

jejku a ja znowu mam problem ;( myślałam że to przez to pobranie krwi dzisiejsze ale już mam wątpliwości :( leżę i mam wrażenie że mam skurcze w brzuchu....niby nic się nie dzieje a tu nagle przeszywający ból czuje nie jest mocny ale czuję go i jest niemiło :( poza tym w toalecie wszystko rzadko o co chodzi :( co mam robić :dry:

agucha1986
user-online.png
2 jabluszka na czczo i wieczorem jedno :) Przejdzie !

Agucha ja miałam problem z zaparciami okropn. Nadal mam, gdzie przed ciążą potrafiłam dosłownie 3-4 razy w dzień chodzić. Zaczęłam zalewać na noc 5-6 śliwek i rano to zjadam i wypijam z nich wode, mi smakuje. Do tego można kiwi na wieczór lub na czczo i oczywiście letnią wodę z soku cytryny a przy najgorszych przypadkach czopki glicerynowe, ja wzięłam dwa razy taki czopek od razu pomógł po 10 minutach.

U mnie odwrotność zaparć, ale nie przejmuję się tym, bo w ciąży z synkiem też tak miałam, pomagają jagody;-)

jagody, banan, jogurt, ugotowany ryż, zupa z marchwi to szpitalne sposoby na biegunki
na zaparcia zgadzam się z ania-aneczka! na mnie działą też zjedzenie kapusty kwaszonej tak 3 godziny po jakimś posiłu.... oj czyści!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry