- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ronya
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, myślałam, że tylko mnie dopadły tak wczesne boleści krzyżowe. Mój lekarz radzi się ruszać, nie przesadzać z leniuchowaniem. W sumie to się aż tak nie oszczędzam, godzinkę temu byłam z Asią na podwórku i ulepiłyśmy wielkiego bałwana:-), ale mimo wszystko najmniej boli właśnie jak się położę.
Wika - mnie brzuch swędzi czasem tylko. Przez jakiś czas strasznie swędziały mnie brodawki i piersi ogólnie,ale teraz już troszkę lżej. Mi zawsze skóra swędzi jak jest sucha, a niestety zimą jest z tym u mnie najgorzej. Może częściej smaruj brzuszek? Jakimiś delikatnymi balsamami lub oliwką może?
Wika - mnie brzuch swędzi czasem tylko. Przez jakiś czas strasznie swędziały mnie brodawki i piersi ogólnie,ale teraz już troszkę lżej. Mi zawsze skóra swędzi jak jest sucha, a niestety zimą jest z tym u mnie najgorzej. Może częściej smaruj brzuszek? Jakimiś delikatnymi balsamami lub oliwką może?
mnie dziewczyny swedzi wszyyystko !!! Brzuszek, piersi, plecy.. Cala skora..Smaruje sie min raz dziennie ale napady swedzenia mam i tak... Wytrzymac sie nie da... :/ pije wapno moze cos pomoze.. A procz tego do tyg boli mnie glowa.... Kupilam sobie dzisiaj magnez...Moze to przez jego brak?
reklama
Dziewczyny, już pisałam że boli mnie głowa, ale i teraz dopadła mnie zgaga, juz 2 dzień.... można brać sodę ? bo tAK SIĘ na nią szykuję ale nie wiem w jakich proporcjach z wodą ją mieszać?
Jeju ja też mam zgagę już chyba 3 dzień! Polecam Rennie można stosować w ciąży i mi od razu pomaga :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: