reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
aj te nasze plecy... ja jestem już na L4 od ponad 2 miesięcy i nie robię praktycznie nic poza leżeniem i mnie bolą:( masakra, nawet sobie nie wyobrażam co by było jakbym musiała tak 8 godzin być na nogach w pracy...

reklama
Dziewczyny, a czy Was też już swędzi cały brzuch??? Ja jak czasami mam napad, to nie daję rady:no::no::no: z Igorem takie swędzenie pojawiło sie gdzieś koło 3 trym a teraz tak wcześnie!!!!!!!!!

Dzięki dziewczyny, myślałam, że tylko mnie dopadły tak wczesne boleści krzyżowe. Mój lekarz radzi się ruszać, nie przesadzać z leniuchowaniem. W sumie to się aż tak nie oszczędzam, godzinkę temu byłam z Asią na podwórku i ulepiłyśmy wielkiego bałwana:-), ale mimo wszystko najmniej boli właśnie jak się położę.

Wika - mnie brzuch swędzi czasem tylko. Przez jakiś czas strasznie swędziały mnie brodawki i piersi ogólnie,ale teraz już troszkę lżej. Mi zawsze skóra swędzi jak jest sucha, a niestety zimą jest z tym u mnie najgorzej. Może częściej smaruj brzuszek? Jakimiś delikatnymi balsamami lub oliwką może?

a mnie i brodawki i brzucho swędzą:(i zgaga też już dopada czasami:(brrr i te krwawiące dziąsła :-(mdłości nie miałam ale za to teraz wszystkie objawy dalszej ciąży są chyba ze zdwojoną siła

mnie dziewczyny swedzi wszyyystko !!! Brzuszek, piersi, plecy.. Cala skora..Smaruje sie min raz dziennie ale napady swedzenia mam i tak... Wytrzymac sie nie da... :/ pije wapno moze cos pomoze.. A procz tego do tyg boli mnie glowa.... Kupilam sobie dzisiaj magnez...Moze to przez jego brak?:dry:

swędzą brodawki i całe piersi- wieczorem jak ściągne stanik:)
Czuję tez pobolewania i kłucia w dole macicy- u wejścia szyjki... Może to przez kosmówke która nachodzi na ujście szyjki... Nie wiem. Macie doświadczenia?:)

Dziewczyny, już pisałam że boli mnie głowa, ale i teraz dopadła mnie zgaga, juz 2 dzień.... można brać sodę ? bo tAK SIĘ na nią szykuję ale nie wiem w jakich proporcjach z wodą ją mieszać?

Mnie też brzuch zaczyna swędzieć i nogo najbardziej, reszta nie i tak sie zastanawiam czy to nie ta znana ciążowa swędziawka?? zapomniałam nazwy, bo z córką nie miałam tak.

reklama
Dziewczyny, już pisałam że boli mnie głowa, ale i teraz dopadła mnie zgaga, juz 2 dzień.... można brać sodę ? bo tAK SIĘ na nią szykuję ale nie wiem w jakich proporcjach z wodą ją mieszać?

Jeju ja też mam zgagę już chyba 3 dzień! Polecam Rennie można stosować w ciąży i mi od razu pomaga :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry