- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
justyna280788
Fanka BB :)
Oj jak dobrze poczytać Ze nie jestem sama.
Mnie tez od miesiąca strasznie plecy bolą,czasem to az mi się płakac chce jak złapie. Już się bałam że to cos nie tak ze za wczesnie ale widzę że sama nie jestem. Póki co na razie nie mam zgagi ani nic mnie nie swędzi ale to pewnie kwestia czasu.
Mnie tez od miesiąca strasznie plecy bolą,czasem to az mi się płakac chce jak złapie. Już się bałam że to cos nie tak ze za wczesnie ale widzę że sama nie jestem. Póki co na razie nie mam zgagi ani nic mnie nie swędzi ale to pewnie kwestia czasu.
Dziewczyny, szczerze na ból pleców polecam basen - szczególnie jacuzzi na jakieś 3-4 dni mam problem z głowy, a ból bywa naprawdę nie do wytrzymania ...
na zgagę faktycznie migdały, tudzież sok z buraków... choć sam w sobie nie jest dobry, to zmieszany z sokiem marchwiowym smakuje całkiem nieźle ;-)
na zgagę faktycznie migdały, tudzież sok z buraków... choć sam w sobie nie jest dobry, to zmieszany z sokiem marchwiowym smakuje całkiem nieźle ;-)
Dziewczyny, szczerze na ból pleców polecam basen - szczególnie jacuzzi na jakieś 3-4 dni mam problem z głowy, a ból bywa naprawdę nie do wytrzymania ...
Pytałaś się lekarza o jacuzzi? Ja pytałam się lekarza i Jacuzzi (również sauna) jest zabroniona w ciąży. Ta woda Cię "bije" w okolicach krzyża a tym samym macicy i to podobno może powodować skurcze macicy, co może doprowadzić do przedwczesnego porodu.. Moja ciocia-położna potwierdziła mi tą teze.
Basen jak najbardziej i zazdroszczę dziewczynom, ja nie mogę ani basenu ani ćwiczeń na razie eh życie..
Mnie ostatnio tez pobolewało podbrzusze ale więcej pracowałam i to może tak ze zmęczenia. Ale najbardziej dokuczają mi nogi. W ostatniej ciąży miałam takie drażniące uczucie skurczu łydek szczególnie kiedy się kładłam tak jakbym nie mogła tych nóg tak swobodnie położyć tylko się napinały lekko ale to było bardzo drażniące. Nieraz lądowałam w nocy w prysznicu albo przy farelku bo tylko rozgrzewanie pomagało. Teraz kupiłam te rajstopy przeciwko żylakom i podobno one zapobiegają także takim odczuciom. Mam nadzieję cichą, że tak bo wydałam na te rajtki majątek .
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: