reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja przytyłam więcej, bo jakieś 1,5 kg już. Nie chciałabym przekroczyć 15 kg na plusie, w pierwszej ciąży było tylko 11 i zaraz zeszło po porodzie. Teraz chyba nie będzie tak kolorowo ;-)

Dziewczyny, Wy też macie bóle krzyża? Czy to nie za wcześnie? W sumie ciężaru jeszcze nie ma a mi dziś krzyż tak nachrzania, że się zaczynam martwić :-(. Co to będzie jak dojdzie brzuszysko? W pierwszej nic nie czułam, nawet podczas porodu nie miałam bóli krzyżowych, a tu proszę ...

ja już od jakiegoś miesiąca mam .... tyllko że nie codziennie.... tak podejrzewam ze to od pracy bo czasami stoję po 8 godzin bez przerwy, ale od jutra już na zwolnieniu więc myślę ze będzie lepiej :)

reklama
ann-87 hehe no nie śledziłam, bo się wdrażam dopiero, a tego jest tyyyyyyyyyyyyle, że niestety nie wszystko jestem w stanie doczytać :) ale staram się :)

ronya, mnie też krzyż pobolewa.. i też sie dziwiłam, że tak wcześnie ;) a już najbardziej, że od leżenia hehe

ja schudłam 2,5kg , i teraz nadrobiłam 0.5 kg ... więc wciąż na minus 2kg...
i też mam dzisiaj paskudny dzień :no:
jutro do pracy 13-21 ... chce mi się płakać jak o tym pomyśle :-(
może pójdę w poniedziałek po pracy do lekarza po L4 jak mi ten dołek nie przejdzie...

Edzia spoko, spoko, wiem że tego już dużo naprodukowałyśmy hehehe:-D:-D:-D pytaj śmiało jakby co ;)
Mońcia, no własnie coś mi się wydaje, że ostatnio jakaś nieswoja jesteś... w sumie po tej sprawie z szefową chyba nie? ;) głowa do góry i uciekaj na L4 jak najszybciej! :)

Ja schudłam prawie 3kg i dziś na wizycie okazało się, że jak na razie pół nadrobiłam. Już nie wymiotuje od tygodnia, więc mam nadzieję, że już będzie dobrze z moją wagą;-)

Mońcia pogoda jest do bani, to tez ma wplyw...Ja tez 3 dni chodzilam jakas niezdolowana, placz na koncu nosa i zwatpienie we wszystko... Ale pamietaj, ze to chwilowe, przejdzie i bedzie wszystko dobrze...Jak sie zle czujesz bierz L4.. Ja sweietnie rozumiem, z nie chce Ci sie do pracy.. ja tez musze sie jeszcze dobre 10 dni pomeczyc... A zmiane mam jeszcze gorsza bo do 23... sama tam siedze jak oszolom jakis i nie wiem co ze soba poczac...

Glowa do gory, sie nie zmuc... Mnie wczoraj zakupy pomogly, sobie buty w ZARZE ze skorki kupilam za 50 zl przecenione z 200 :) Aaaa, i w mojego kulkami ze sniegu rzucalam. Ulzylo ;)

A co do brzusia... mnie nie ma kto zdjecia zrobic :(

reklama
Ronya ja mam bóle w krzyżu od 2 miesiąca, lekarz powiedział, że powiększająca się macica uciska na nerwy przykręgosłupowe. Pomaga leżenie i oszczędzanie kręgosłupa i króciutkie spacery na świeżym powietrzu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry