- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martulka- mam identycznie zbiera się ból z lędźwi twardnieje brzuch i zbiera się punkt kulminacyjny bólu jak na okres, napina się mega skóra i w zależności od tego jak mały jest ułożony tak opina mi brzuch i taki ma kształt od kwadratu po trójkąt. Wtedy odczuwam ostre parcie na kibelek na jedynkę i dwójkę co często budzi mnie w nocy. Występują średnio co godzinę ale są momenty kiedy są co 5 minut, także mocno nieregularne.
martulka84
Fanka BB :)
Na fotce po lewej stronie pępka jest takie jaśniejsze miejsce - góreczka, to akurat Emi pupcię wypięła, często jej się zdarza bardziej "wybrzuszać" w trakcie skurczu, więc się wcale nie dziwię, że można pomylić przepowiadacza z aktywnością dzieciątka..
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Ja nie pomogę, bo w pierwszej miałam krzyżowe. Bolał krzyż i przy zmianie pozycji ból nie ustępował.
Teraz wizja mi się zmieniła i ze względu na dobro dziecka, wolałabym, żeby odeszły wody, bo wtedy jadę do szpitala od razu i dadzą mi antybiotyk na paciorka. A przy skurczach, to różnie bywa - przepowiadacze, właściwe - zgłupieć można
Teraz wizja mi się zmieniła i ze względu na dobro dziecka, wolałabym, żeby odeszły wody, bo wtedy jadę do szpitala od razu i dadzą mi antybiotyk na paciorka. A przy skurczach, to różnie bywa - przepowiadacze, właściwe - zgłupieć można
ania-aneczka
Fanka BB :)
Mam IDENTYCZNIE jak Martulka MAM TAKI SAM BRZUCH podczas skurczu...niesamowite tylko u mnie dodatkowo przed skurczem zaczyna bić szybciej serce i zalewa trochę fala ciepła...a tak to identyko jak Martulka Jakbym widziała swój brzuch haha dodatkowo idzie mi od krzyża i tak też się zaczyna...
Ann, ale miałaś nosa Ja już tak mówiłam 2 razy, że dziś na porodówkę i dupka haha Sama nie wiem czy faktycznie nie lepiej jak te wody odejdą...
Betunko a u Ciebie się zaczęło od skurczy i dopiero na porodówce CI przebili pęcherz tak?
Ann, ale miałaś nosa Ja już tak mówiłam 2 razy, że dziś na porodówkę i dupka haha Sama nie wiem czy faktycznie nie lepiej jak te wody odejdą...
Betunko a u Ciebie się zaczęło od skurczy i dopiero na porodówce CI przebili pęcherz tak?
Ostatnia edycja:
reklama
Mojemu podczas skurczu również się zdarza ruszać i boooli wtedy bardzo, jak mam skurcz to cała macica jest twarda jak kamień od góry do dołu a jak maluszek się wypina to zazwyczaj są miejsca miękkie. Poza tym u mnie przy skurczu odczuwam dość intensywny ból więc nie da się pomylić.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: