reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja też tek mam Agulka:no::no: budzę się i przez dwie godz nie mogę zasnąć:wściekła/y:

reklama
mnie latwiej jest spac w dzien, w nocy byle co potrafi wytracic ze snu... A dzisiaj nie wytrzymalam, zjadla cheesburgera i kurczakoburgera z Mc Donald`s i mi teraz zle... ;(

w nocy mam to samo , sen płytki i się budzę 3.30 i leże .... podziwiam sufit ;) czasami się napoje ,chyba że mi się tak nie chce ruszyć to oleje i poczekam aż mi się wyschnie na maxa ;p kac nas męczy po prostu ;p ! no i siku czasami też zrobie ,zeby do rana nie trzymać bo potem brzuch boli jak tyle się tam nazbiera ;)

a w dzień !? chwila moment i śpie , nawet w pół siedząco ;p ! oglądamy serial i gadamy na chwile zamykam oczy i hooopsiii hoooopsiiii , śpie z godzine albo dwie ;p

dzisiaj wku... mnie ogarnął w nocy :/ od 23 chyba jakaś banda studentów robiła sobie impreze .... nie wiem co oni tam robili ale wydawali dzikie okrzyki i co pięć minut lali wode tak że rury huczały ... no i oczywiście spać nie mogłam , a mój B. jeszcze na mnie napierał przez sen i mnie wkurzał ;p i go odpychałam bo mnie drażniło wszystkooooo ! wstałam do pracy o 9.30.... i ledwo przeżyłam ten dzień a teraz oczywiście zjadłam kolacyjkę i zapomnijcie że mi się spać chce ;p ani ciut , ale 3 dni wolnego teraz więc LAAAJTTTTT :D

U mnie bezsenne noce póki co się skończyły, ale za to chce mi się ciągle spać. Przy moim synku to niemożliwe. No i w pracy też czasem trudno mi wytrzymać. Mam nadzieję, że senność niedługo przejdzie.

Ja równiez mam mega plytki sen...dziś to o 4 wstałam się napić , coś zjeść. Leże gapie się w sufit. W Wiglie wstałam o 5 żeby się nie męczyć w łóżku...w dzień tez mi się chce spać, ale wtedy w nocy ni mogę więc i w dzień nie śpie...w rezultacie chodzie jak zmora i strasze!! A dodam, ze byłam wieeellkkim śpiochem. Za to dobrze mi się śi od 6 to mogę nawet do 11...ale praca na to nie pozwala.

my mieszkamy w kawalerce z aneksem kuchennym wiec nawet nie mogę wstać i wyjśc do 2 pokoju żeby nie przeszkadzać A. No ale liczę, że mi to minie:) Na szczęście w dzień nie chce mi się spać!

Agulka, my też w kawalerce....jedyne osobne pomieszczenie to toaleta ;p ale tam nie siedzi się wygodnie :D
będziemy na wiosne szukać 2 pokoje ,albo przerobioną kawalerke z kuchni pokój i pokój z aneksem...

reklama
ja największy problem w kawalerce miałam jak się pokłóciliśmy :D trzeba było w kibelku siedzieć :D a co do spania to chyba mój M. przejął na siebie ten objaw, bo od kilku nocy się budzi i marudzi, że spać nie może ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry