reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja też tek mam Agulka:no::no: budzę się i przez dwie godz nie mogę zasnąć:wściekła/y:

reklama
mnie latwiej jest spac w dzien, w nocy byle co potrafi wytracic ze snu... A dzisiaj nie wytrzymalam, zjadla cheesburgera i kurczakoburgera z Mc Donald`s i mi teraz zle... ;(

w nocy mam to samo , sen płytki i się budzę 3.30 i leże .... podziwiam sufit ;) czasami się napoje ,chyba że mi się tak nie chce ruszyć to oleje i poczekam aż mi się wyschnie na maxa ;p kac nas męczy po prostu ;p ! no i siku czasami też zrobie ,zeby do rana nie trzymać bo potem brzuch boli jak tyle się tam nazbiera ;)

a w dzień !? chwila moment i śpie , nawet w pół siedząco ;p ! oglądamy serial i gadamy na chwile zamykam oczy i hooopsiii hoooopsiiii , śpie z godzine albo dwie ;p

dzisiaj wku... mnie ogarnął w nocy :/ od 23 chyba jakaś banda studentów robiła sobie impreze .... nie wiem co oni tam robili ale wydawali dzikie okrzyki i co pięć minut lali wode tak że rury huczały ... no i oczywiście spać nie mogłam , a mój B. jeszcze na mnie napierał przez sen i mnie wkurzał ;p i go odpychałam bo mnie drażniło wszystkooooo ! wstałam do pracy o 9.30.... i ledwo przeżyłam ten dzień a teraz oczywiście zjadłam kolacyjkę i zapomnijcie że mi się spać chce ;p ani ciut , ale 3 dni wolnego teraz więc LAAAJTTTTT :D

U mnie bezsenne noce póki co się skończyły, ale za to chce mi się ciągle spać. Przy moim synku to niemożliwe. No i w pracy też czasem trudno mi wytrzymać. Mam nadzieję, że senność niedługo przejdzie.

Ja równiez mam mega plytki sen...dziś to o 4 wstałam się napić , coś zjeść. Leże gapie się w sufit. W Wiglie wstałam o 5 żeby się nie męczyć w łóżku...w dzień tez mi się chce spać, ale wtedy w nocy ni mogę więc i w dzień nie śpie...w rezultacie chodzie jak zmora i strasze!! A dodam, ze byłam wieeellkkim śpiochem. Za to dobrze mi się śi od 6 to mogę nawet do 11...ale praca na to nie pozwala.

my mieszkamy w kawalerce z aneksem kuchennym wiec nawet nie mogę wstać i wyjśc do 2 pokoju żeby nie przeszkadzać A. No ale liczę, że mi to minie:) Na szczęście w dzień nie chce mi się spać!

Agulka, my też w kawalerce....jedyne osobne pomieszczenie to toaleta ;p ale tam nie siedzi się wygodnie :D
będziemy na wiosne szukać 2 pokoje ,albo przerobioną kawalerke z kuchni pokój i pokój z aneksem...

reklama
ja największy problem w kawalerce miałam jak się pokłóciliśmy :D trzeba było w kibelku siedzieć :D a co do spania to chyba mój M. przejął na siebie ten objaw, bo od kilku nocy się budzi i marudzi, że spać nie może ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry