reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze Patra trzymaj się i jutro do lekarza - aż mnie na sam widok zabolało. A takie reakcje to ja znam. Też miałam parę takich wypadków i w ciąży i nie w ciąży i jeszcze burę dostałam z hasłem że trzeba było uważać zamiast wsparcia :crazy:

reklama
Patra ależ sobie narobiła bidulko
a facetom to chyba mozgi się pokurczyły co poniektórym:no:
daj znać co powie lekarz

I jak Petra ? Z dzidzia na pewno ok, a jak poparzenie ? Mniej piecze ? Ja mam pol plecow poparzone, wiec wiem co czujesz... Daj znaka jak tam po wizycie..

Patra bidulko... Napisz co lekarz powiedział... Mnie już piecze jak tylko patrzę na to zdjęcie...

Dziewczyny, ktore z Was tez maja te bula takie a`la jak na okres ? I tez sa takie dokuczliwe ? Tez macie je glownie noca ?

Anja mysle, że już większość z Nas je ma. Ja mam od 3 dni dośc bolesne. W dzień i w nocy . Co jakiś czas się pojawiają, ale najgorszej faktycznie w nocy jak się przekręcam to się zaczyna. Ale to jest takie normalne do wytrzymania.

oj już chyba wszystkie nas jakieś dzikie boleści dopadają:( pocieszam się,że to nie na całeżycie na szczęście:):) ja ostatnio mam takie zadyszki,że masakra, sapię jak szalona a oddech złapać tak trudno że szookk - już się nie mogę doczekać kiedy mi się brzucholek choć trochę obniży bo masakra - czasami mam wrażenie,że się duszę:(

Patra faktycznie nie za fajnie to wygląda, ale mam nadzieję, że szybko się zagoi
bóle na okres mam co jakiś czas, tylko nie są mocne ale może to wynika z faktu, że biorę no spe i trochę łagodzi, za to zgaga masakra pali od rana do wieczora bez względu na to co jem ;( na dodatek od kilku dni przez tą zgagę boli mnie z tyłu głowa i jeszcze z niewiadomej przyczyny mam bardzo spierzchnięte usta. co do ust to wiem, że mogą wysychać w czasie porodu ale już w ciąży...

reklama
mnie bóle "okresowe" i twardnienie po południu głównie łapia. Nie sa przyjemne ale do zniesienia... Zgaga i zadyszka mineły juz dawno, odkad brzuch sie obnizył. Ale z zamiast doszły bóle pod brzuchem i w pachwinach... I ogólnie jak z boku na bok sie przekrecam to brzuch tak jakby caly boli...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry