reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W pierwszej ciąży też się lekko poparzyłam na brzucholku - olejem - i pod lewym cycuszkiem Kacper ma ledwo widoczną myszkę (zdradzają ją tylko włoski, gdyby nie one to by prawie w ogóle nie była widoczna) i małż uważa że to przez poparzenie... I nie da mu się przetłumaczyć że to nie od oparzenia, po prostu Kacper tak ma, wdał się w moją rodzinę gdzie myszki i wszelkie inne znamiona to normalka. A teraz uważa że mała też będzie miała plamy..

Póki co bez zmian, ruchy wyczuwam, brzuch nie boli. Zobaczę do wieczora. Ale jutro do mojego gina ide na pewno, przyjmuje od 13 więc o tej godzinie trzymajcie kciuki :tak:

reklama
Patra - łoo mamuśku biedaku, przytulam i buziakuję żeby nie piekło... tylko jutro koniecznie szoruj do lekarza...

Patra - trzeba było powiedziec temu cholernikowi, że sam z siebie powinien odlewać ten gar z ziemniakami!!!!:wściekła/y: Jeszcze Cie opierdzielił, zamiast okład na brzusio przyłożyć. Facetom w niektórych ważnych momentach przestaje funkcjowować mózg, jak widze. Ja bym jednak pojechała na IP pomimo, że czujesz ruchy, bo nie wiesz, czy nic się nie stało małej, jest przecież już dużo cieńsza skóra na brzuszku, a dzieci bardziej narażone na urazy.

Patra - matko, współczuję. Ja sobie ostatnio palce sparzyłam i tak strasznie mnie piekły, ze chodziłam pół dnia z mrożonkami. Masz coś na oparzenia?? Pantenol albo co, to by pomogło. Biedna jesteś :baffled:

Dzieki dziewczyny za troske. Eve mam pantenol i smaruje bo piecze strasznie, robie tez chlodne oklady. Poki co jest w miare ok. Dostalam mega zjebe od mamy ze od razu nie dalam jej znac co sie stalo.. Byle przetrwac noc i do jutra do 13ej. Prosze o kciuki.

Oczywiście, że trzymamy kciuki. Wyszły Ci pęcherze? Mam nadzieję, że dobrze prześpisz tę noc i nie bedzie boleć

Petra oj współczuje, nieładnie to wygląda. Myśle że Maleństwu nic nei będzie, w brzuszku przecież jest dobrze chronione. Trzymam kciuki zeby jak najszybciej przestało boleć :***. A męża to z du.pę bym kopła:wściekła/y:.

reklama
Mam kilka pecherzy, pewnie by bylo ich wiecej ale troche skory zeszlo tuz po oparzeniu jak chlodzilam brzuchol. A boli i piecze najbardziej jak mala kopie w to miejsce ech

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry