- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zazdroszczę, ja myślę co by tu zjeść ale bleeeeeeeeeeeee może sobie paróweczkę zagrzeje ale to za chwilęuwaga , DOE , tadam ... mam dwie kanapeczki z szynką i keczupem ;D i jem ... przechodzą przez gardło
pamiętaj że paróweczki to tylko z dobrych składników...bo inne to sam najgorszy syf ... też mam ochotę na parówki ale nie kupuję odkąd oglądałam o tym program w tv a takie dobre parówki to mają elegancką cene no ale za to mam sposób na te kanapeczki ,bo takich normalnych to nie zjem zapomnij....wrzucam do tostera masełko jak się rozpuści to robi taką mięciutką , cieplutką kanapeczkę i wtedy siup łatwo ją zmielić i wrzucić do brzucha poza tym zaraz lece do pracy to musiałam się do czegoś zmusić a w pracy zjem sobie wczorajszy obiadek , zrobiłam placki ziemniaczane z gulaszem , mniam
Agulka2012
Fanka BB :)
anja znam to:-) najgorsze jest to ze mam na coś ochotę gdy tego nie mam a jak już kupię to potem leży w domku i A zjada:-)
u mnie mdłości już prawie przeszły:-) jedyne czego nie ruszam to owocowe herbaty, które kiedyś uwielbiałam!! ja już też jestem po śniadanku- dziś 2 kanapeczki z serkiem wiejskim... pycha:-) teraz czekam na koleżanki. Zrobiłam galaretkę z truskawkami i już nie mogę się doczekać aż ją zjemy!!
u mnie mdłości już prawie przeszły:-) jedyne czego nie ruszam to owocowe herbaty, które kiedyś uwielbiałam!! ja już też jestem po śniadanku- dziś 2 kanapeczki z serkiem wiejskim... pycha:-) teraz czekam na koleżanki. Zrobiłam galaretkę z truskawkami i już nie mogę się doczekać aż ją zjemy!!
haha.. no ja mam identycznie ! Zakupy robie co chwilke - siata wypchana smakolykami ktore na miejscu zjadlabym bez zastanowienia, a pozniej tak jak mowisz... leza
Agulka... Akcja dnia to i tak, jak poslalam mojego o 23 do tesco po mrozone truskawki, a jak mi je w koncu przyniosl, to stwierdzilam, ze wole brzoskwinie z puszki, ktore leza w lodowce ))
Masakra jakas... Owocowe herbatki kocham... A galaretka... mniam mniam... Kurcze, moze dzisiaj tez sobie zrobie !
Nie no.. znowu sie zaczyna... mmm..cos bym zjadla... ;
Agulka... Akcja dnia to i tak, jak poslalam mojego o 23 do tesco po mrozone truskawki, a jak mi je w koncu przyniosl, to stwierdzilam, ze wole brzoskwinie z puszki, ktore leza w lodowce ))
Masakra jakas... Owocowe herbatki kocham... A galaretka... mniam mniam... Kurcze, moze dzisiaj tez sobie zrobie !
Nie no.. znowu sie zaczyna... mmm..cos bym zjadla... ;
dziewczyny już nie przesadzajcie tak z tym czego można a czego nie, ja tam jem na co mam ochotę, i nie patrze z czego są parówki które jem.. a mdłości i inne pierdoły opuściły mnie już 1,5 tyg temu i mam święty spokój ale za to teraz budzę się 5 razy w nocy i mnie to wk niesamowicie... to siku, to się napić... i jeszcze jestem znowu chora :/
reklama
Agulka2012
Fanka BB :)
no i po wizycie koleżanek, galaretka zjedzona pycha!!
Ja budzę się w nocy, ale nie na siusiu tylko tak po prostu i leże patrząc w sufit
Ja budzę się w nocy, ale nie na siusiu tylko tak po prostu i leże patrząc w sufit
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: