reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
uwaga , DOE , tadam ... mam dwie kanapeczki z szynką i keczupem ;D i jem ... przechodzą przez gardło :D

reklama
pamiętaj że paróweczki to tylko z dobrych składników...bo inne to sam najgorszy syf ... też mam ochotę na parówki ale nie kupuję odkąd oglądałam o tym program w tv :p a takie dobre parówki to mają elegancką cene :baffled: no ale za to mam sposób na te kanapeczki ,bo takich normalnych to nie zjem zapomnij....wrzucam do tostera ;) masełko jak się rozpuści to robi taką mięciutką , cieplutką kanapeczkę i wtedy siup łatwo ją zmielić i wrzucić do brzucha :p poza tym zaraz lece do pracy to musiałam się do czegoś zmusić :tak: a w pracy zjem sobie wczorajszy obiadek , zrobiłam placki ziemniaczane z gulaszem , mniam :D

Smacznego dziewczyny :)

Ja Wam sie musze pozalic, ze zawsze mam na to ochotem, czego akurat nie mam albo jeszcze lepiej jak ni cholere nie umiem dojsc na co mam ochote... ;/ eh...

anja znam to:-) najgorsze jest to ze mam na coś ochotę gdy tego nie mam a jak już kupię to potem leży w domku i A zjada:-)
u mnie mdłości już prawie przeszły:-) jedyne czego nie ruszam to owocowe herbaty, które kiedyś uwielbiałam!! ja już też jestem po śniadanku- dziś 2 kanapeczki z serkiem wiejskim... pycha:-) teraz czekam na koleżanki. Zrobiłam galaretkę z truskawkami i już nie mogę się doczekać aż ją zjemy!!

haha.. no ja mam identycznie ! Zakupy robie co chwilke - siata wypchana smakolykami ktore na miejscu zjadlabym bez zastanowienia, a pozniej tak jak mowisz... leza ;)

Agulka... Akcja dnia to i tak, jak poslalam mojego o 23 do tesco po mrozone truskawki, a jak mi je w koncu przyniosl, to stwierdzilam, ze wole brzoskwinie z puszki, ktore leza w lodowce ;)))

Masakra jakas... Owocowe herbatki kocham... A galaretka... mniam mniam... Kurcze, moze dzisiaj tez sobie zrobie !

Nie no.. znowu sie zaczyna... mmm..cos bym zjadla... ;:szok:

dziewczyny już nie przesadzajcie tak z tym czego można a czego nie, ja tam jem na co mam ochotę, i nie patrze z czego są parówki które jem.. a mdłości i inne pierdoły opuściły mnie już 1,5 tyg temu i mam święty spokój ale za to teraz budzę się 5 razy w nocy i mnie to wk niesamowicie... to siku, to się napić... i jeszcze jestem znowu chora :/

Nooo z tym siku to masakra.. dzisiaj wstalam chyba nie przesadzajac z 15 razy w nocy,... A na 7 do pracy.. Niewyspana, zapuchnieta...masakra,.. A pozniej suuuuuszy i suuuszy i znow siku i znow...

My to mamy przerabane ;)

reklama
no i po wizycie koleżanek, galaretka zjedzona:) pycha!!
Ja budzę się w nocy, ale nie na siusiu tylko tak po prostu i leże patrząc w sufit:no::no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry