- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
fasolinka0722
Fanka BB :)
Witam te szczesciary ktore sa zdrowe i te z katarek kaszlem itp
U nas jakby ciut lepiej ale doszla okropna opryszczka na ustach( warga dolna i gorna) wygladam jakbym zostala pobita... no i wczoraj mialam okropny duszacy kaszek suchy...
myslalam ze sie udusze i z pomoca przyszedl syrop prawoslazowy na ulotce napisane ze nie zaleca sie w ciazy a na necie wyczytalam ze mozna. Lekarka kazala brac herbapect ale on nie pomaga i ma alkohol takze wole ten prawoslazowy oby ten kaszel minal bo boje sie ze malemu to zaszkodzi albo skurczy dostane...
U nas jakby ciut lepiej ale doszla okropna opryszczka na ustach( warga dolna i gorna) wygladam jakbym zostala pobita... no i wczoraj mialam okropny duszacy kaszek suchy...
myslalam ze sie udusze i z pomoca przyszedl syrop prawoslazowy na ulotce napisane ze nie zaleca sie w ciazy a na necie wyczytalam ze mozna. Lekarka kazala brac herbapect ale on nie pomaga i ma alkohol takze wole ten prawoslazowy oby ten kaszel minal bo boje sie ze malemu to zaszkodzi albo skurczy dostane...
Agulka2012
Fasolinka, Ann i inne cierpiące dziewczyny zdrówka!!
A mnie coś w podbrzuszu kłuje.. Mam nadzieję że to nic.
A mnie coś w podbrzuszu kłuje.. Mam nadzieję że to nic.
SophieAnne25
Fasolinka mi lekarz rodzinny zapisał syrop prawoślazowy wiedząc, że jestem w ciąży bo to najbardziej naturalny syrop chyba. Także spokojnie można brać
Agga1979
Dziewczyny czy któraś miała robiony posiew moczu. Na wynikach posiewu mam napisane Bakteriuria 10^6 cfu/ml - z tego co czytam w necie to nie za fajnie ale mogę to źle interpretować. Jakbyście coś wiedziały w tej kwestii to dajcie znać do lekarza idę dopiero w piątek. Z góry dzięki!
SophieAnne25
Agga ja miałam robiony 2 razy i mam 10^3 i to jest w normie, tyle ma być. Prawdopodobnie masz jakąś infekcję dróg moczowych. Może być jeszcze napisane na wyniku, że posiew dodatni.
Agga1979
Mam jeszcze napisane, że flora mieszana. Najgorsze jest to, że dopisali, że mam powtórzyć badanie bo coś nie tak było z materiałem i jego przechowywaniem ( a dochowałam wszelkich reguł sztuki przy pobraniu) więc lekarz i tak pewnie nic z tym nie zrobi a ja będę miała stresa, że coś za dużo tych bakterii. Na jutro zapisałam się na kolejny posiew.
A jak się ma np. bakterie ecoli to na tym wyniku z posiewu jest to napisane. Wynik wskazuje konkretną bakterie czy ogólnie, że są bakterie i ile ?
A jak się ma np. bakterie ecoli to na tym wyniku z posiewu jest to napisane. Wynik wskazuje konkretną bakterie czy ogólnie, że są bakterie i ile ?
SophieAnne25
Na badaniu ze szpitala mam wpisaną str. epidermidis cokolwiek to jest, na wyniku z laboratorium po prostu ilość bakterii, więc to chyba ogólnie że są i ile. Mój mi każe brać Urinal albo inną żurawinę w tabletkach i to pomaga przy bakteriach w moczu. Tylko często się siku chodzi i trzeba dużo pic. Biorę to przez 3 tygodnie potem powtarzam badanie i bakterii w moczu nie ma.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
wika - mam identycznie z tym uczuciem pochwy... jakbym co najmniej się 20 razy dziennie na M rzucała :-)
Poza tym humor wisielczy...
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
wika - mam identycznie z tym uczuciem pochwy... jakbym co najmniej się 20 razy dziennie na M rzucała :-)
hahha Mysza, uffff, bo już myślałam, ze ze mną coś nie tak już nawet M. nie mówię o tym, bo sobie biedak nie wiadomo co pomyśli
o humorze, to już sie nie wypowiadam, bo już nie mam do niego siły
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: