reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hahah ja też łącze sie w bólu.... popuchnięte palce po nocy, nogi na wieczór jak balony, przekręcić się graniczy z cudem, zgaga pali jak cholera, zakwasy, kłucie w szyjce doprowadza mnie już do szału, no i ten beznadziejny humor:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

"Marudzisz jak baba w ciąz
y":-p:-p:-p hahaha już się nie wściekam na to hasło:-D:-D

reklama
Wika u mnie to samo, oprócz kłucia w szyjce.
ale pod humorem się podpisuję rękami i nogami... do tego to choróbsko.... wrrr:wściekła/y:

Kurde tak się cieszyłam, że nie mam żadnych obrzęków, trochę tam dłonie ale szybko przechodzi. A tu od trzech dni jak trochę pochodzę od razu kostki jak balony, stopy o rozmiar większe, bolą, momentami swędzi skóra i do tego pocą się tak, że muszę je myć 10 razy dziennie. No szału można dostać.

Sophie u mnie też nogi ostatnio oszalały- jak tylko zrobi się cieplej to puchną że aż boli. a najdziwniejsze jest to że jedna mocniej od 2... mam nadzieje że to taka ciążowa fanaberia organizmu.
Nestka nic się nie martw, to normalne. Mój mały też miał taki etap że szalał a teraz już jest spokojniejszy więc poczekaj trochę a mały się uspokoi sam jak mu miejsca zabraknie. A tym czasem dziewczyny mają rację- jak ty się ruszasz to go kołyszesz i usypia.
wika mnie eż coraz częściej kłuję na dole, czasem to mi się nawet wydaje że mniemały paznokciamy drapie.

Witam obolałe:) Ja znowu przeziebiona:( to juz 4 raz od poczatku ciazy:( nic nie moge brac:( w sobote tak mnie gardlo bolalo i gadac nie moglam ze moj T zawiozl mnie na pogotowie... Mam niby wirusowke:( takze rutinoskorbin, woda morska do nosa i sok z malin... jakas masakra.... najgorszemu wrogowi nie zycze:(:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Sok z malin mam nadzieję masz swojski, bo te gotowe moga mieć liście malin w składzie a one raczej nie sa jeszcze dla nas wskazane na tym etapie:tak:

reklama
fasolinka witam w gronie :(
eve ja pije taki sok z malin w ciąży i nic mi nie jesr, tam są chyba śladowe ilości tego...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry