reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurczę ja dzis od rana ledwo chodzę. Jak bym jakies zakwasy miała wszystko mnie tam na dole boli a już najbardziej jak wstaje i chodzę :sorry2: Tragedia....

reklama
justyna, ann - też tak mam :wściekła/y:
Najgorzej jest zmienić pozycję, przekręcić się na drugi bok, albo wstać... podobno to normalne ;-)
Do tego mam tak opuchnięte stopy, że w buty normalne się nie mieszczę...

aurinko to tak jak ja. Nogi już od 2 miesięcy mam spuchnięte i kupiłam dlatego męskie klapki bo są szersze sporo od damskich. Wszystko bili w dodatku mam paskudny humor, wszystko mnie denerwuje i czuje że jestem jędzą straszną teraz.

Dziewczyny jak jak to znam, wstawanie masakra, nogi lekko na wieczór puchną a palce u rąk w nocy dretwieja masakra no i obracanie sie w nocy z lewego boku na wznak masakra damy rade;-)

Dziewczyny, ja od wczoraj czuje jakbym miala w brzuchu malego wojownika. Kopie, przekreca sie i wierci okrutnie. Z jednej strony bardzo sie ciesze, bo wiem, ze u niego wszystko ok, a z drugiej mam wrazenie jakby zaraz mialy mi zebra popekac, albo wyleciec dziura w brzuchu. Czy to normalne? To moj pierworodny, ale wydaje mi sie dosc aktywnym maluchem, a od wczoraj to juz pomalu mam dosc. Sa jakies sposoby na uspokojenie maluszka? Az strach pomyslec co bedzie jak sie urodzi, a mamusia taka spokojna ;p Z gory dzieki za wszelkie sugestie

Nestka podobno trzeba chodzić dużo, bo to usypia dziecko i nie jeść słodyczy. Na moją tam nic nie działa, jak chce to urządza taką dyskotekę na środku miasta, że aż staję i zginam się w pół. Wczoraj mówiłam mężowi, że jak się urodzi to chyba jej oddam ;-)

No mój od 3 tygodni to jakby się szaleju najadł, jest o wiele ruchliwszy niż Ada w tym czasie :tak: Narazie jestem cierpliwa, choć czasami to go tam puknę żeby sie już uspokoił - łobuz mój mały :-D

Dziewczyny łączę się w bólu;-) ja ostatnio też wstaję jak połamana i mam problemy z przekręcaniem się.
Nestka na moją działa chodzenie, ale w duuuużych ilościach.

reklama
ok to zaczynam spacery, zobaczymy czy pomoga. SophieAnne25 ja juz zapowiedzialam mezowi, ze jak tylko maly zacznie zarabiac to ma obowiazek raz w miesiacu mamusi masaz fundowac za te bole ciazowe ;)) Dobrze, ze juz blizej niz dalej ;))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry