reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie piersi trochę urosły, siara nie daje mi spokoju na dłużej niż dwa dni... a sutki się nie powiększają tylko ciemnieją:-p

reklama
U mnie też piersi większe, pełniejsze ale nie za dużo, pociemniały brodawki a siara od czasu do czasu kropelkami się pojawia :tak:

Mi piersi urosły, brodawki ciemne jak cholera, sutki na kształt smoczka:-D:-D ale siara leci bardzo symbolicznie, takie tylko kropelki, które zastygają na sutkach:tak:

a u mnie jakieś 2 miesiące temu było trochę siary - a teraz brak - cycuchy już chyba nie rosną bo z bielizny ten sam rozmiarek noszę - tylko tak jak pisałyście brodawki to już mam prawie czarne:):)

Mela u mnie cały biust się jakiś ciemniejszy zrobił. Śmiesznie to wygląda jak założę większy dekolt, jakbym same piersi sobie opalała ;-)U mnie do tej pory siary były tak dwie, trzy kropelki ale teraz już się konkretnie leje. Jeszcze mnie zaczęło strasznie wysypywać na buzi.

u nas też bary mleczne na razie puste, ale za to urosły mocno i teraz są wielki. Brodawki ciemne i duże, no ale siary brak.

Mnie tez pociemnialy, srednio usosly - moze tak z 1,5 rozmiaru, a co to siara to ja poki co nie mam pojecia... :eek:;-)

reklama
Ja również nie mam ani śladu siary, co do spania to mała sama mnie zmusza do spania na lewym boku, bo jak tylko na chwilę położę się na prawy to dostaje kopniaki, żeby się obrócić ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry