reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzwonilam do swojego lekarza ...powiedział ,że mam wejść pod prysznic albo przyłożyć ciepły okład i zobaczyć czy ból przejdzie.....bo możliwe ,że skurcze przewidujące tak bardzo mi dokuczają. Bieliznę kazał obserwować....podobno pod koniec ciązy wydziela się więcej śluzu często mylonego z sączeniem wód. Jak ból nie będzie przechodził , albo jak przejdzie ale bielizna będzie coraz bardziej mokra mam dzwonić po karetkę ( u nas na IP 20km:/).Narazie czekam.

reklama
Martushko dobrze, że zadzwoniłaś. W takim razie weź ciepły prysznic jak zalecił lekarz. Jak przejdzie no to faktycznie pewnie skurcze przepowiadające a jak nie przejdzie to ponoć już skurcze. No i zmień sobie wkładkę może i obserwuj, ale w razie co zachowaj tę wkładkę to na IP Ci sprawdzą na tej Twojej wkładce czy to wody czy nie. Trzymam kciuki za Ciebie i napisz Nam co i jak.

Ból minął....czyli jednak mega męczące przewidujące skurcze.Teraz miała się położyć i obserwować czy nic mocniej nie wycieka. Gdyby to miały byc wody to na leżąco ciekło by bardziej.....na siedząco dziecko działa jak korek. Więc laptop do łóżka i leże:)

Ale masz przygody na samą noc... oby dzidziek nie wybierał się jeszcze z brzuszka na świat.

Do 25 tygodnia byłam na podtrzymaniu , dwa razy na patologi z poronieniem zagrażającym.....wiec jestem przygotowana na to ,że Wiki się wypchnie wcześniej. A ,że tego nie chcę to zrobię wszystko żeby chociaż do 38 tygodnia wysiedziala;).A co do nocy to i tak nie przespane....mała ma manię kopania i wypinania tyłka w środku nocy:/

Martushko to dobrze, że przeszło. Leż, leż i odpoczywaj a powinnaś dotrwać jak najdłużej ( mądra jestem, sama muszę leżeć i wiem jak to ciężko). POWODZENIA :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry