- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też czasem po nocy mam tak ciężkie nogi jakbym jakiś maraton przebiegła, obracanie na łóżku jakoś idzie ale tragedia jak muszę szybko do toalety bo ucisk na pęcherz, wtedy ból niesamowity. Do spania został mi tylko lewy bok, bo wystarczy, że na moment oprę się na prawym to mała od razu się buntuje...
Dziś w nocy pobudka spowodowana kwasem, już mam dosyć tej zgagi a jak czekałam na mleczko to doszło do tego maleńkie krwawienie z nosa ;(
Od kilku dni coś mnie ćmi w brzuchu tak jakbym miała za tydzień dostać okres a jak za długo stoję, czy chodzę to odczuwam ukłucia w okolicy wejścia do pochwy podobno to efekt przekrwienia.
Rano wstałam z silnym bólem pleców, więc dziś w ruch pójdzie piłeczka, żeby je odciążyć. Dobra koniec narzekania bo przecież ciąża to nie choroba
Dziś w nocy pobudka spowodowana kwasem, już mam dosyć tej zgagi a jak czekałam na mleczko to doszło do tego maleńkie krwawienie z nosa ;(
Od kilku dni coś mnie ćmi w brzuchu tak jakbym miała za tydzień dostać okres a jak za długo stoję, czy chodzę to odczuwam ukłucia w okolicy wejścia do pochwy podobno to efekt przekrwienia.
Rano wstałam z silnym bólem pleców, więc dziś w ruch pójdzie piłeczka, żeby je odciążyć. Dobra koniec narzekania bo przecież ciąża to nie choroba
ania-aneczka
Fanka BB :)
Eve mam dokładnie to samo Zadziwiające są te objawy niektóre hehe
martushka1986
Aktywna w BB
Matko......i córko. Jeszcze chwila i niewyrobię. Ból jakbym miała okres, kręgosłup zaraz wyjmę i postawię obok......i wygląda na to ,że zaczynaja mi się wody sączyć....co chwile boelizna mokra:/ a wizyta u gienka dopiero na 28:/
ania-aneczka
Martushka noo to nie czekaj tylko jedź na IP. Wody mogą się sączyć, no ale trzeba to sprawdzić bo to dość wcześnie chyba. Nie chodzi o straszenie . Te bóle do tego też. Ja na Twoim miejscu bym jechała to sprawdzić , naprawdę. No a na pewno nie czekaj do 28 maja .
reklama
mea-84
Martusha koniecznie na IP!! to wygląda nieciekawie.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: