reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie też coś co jakiś czas ciągnie, twardnieje, a przekręcanie się w nocy to jakaś tortura... a pięty mnie bolą zawsze jak się nachodzę;-)

reklama
A mnie dzis całą noc brzuch bolał ale to bardziej żołądek tak mi się wydaje,chyba się czyms zatrułam. Dopiero tak koło 10 rano mi troszkę przeszło, ale cały czas mam cały brzuch obolały i tylko slyszę jak się tam przelewa :-(

Takie twadnienie, ściskanie brzucha to typowe braxtony, moga nieco boleć, pytałam ostatnio gina, ale włąsnie tak mi powiedział i wszystko też u mnie ok. Macica sobie ćwiczy :tak:

oj kaliope przekręcanie się w nocy to jest jakaś masakra - zgadzam się!!!:confused2:

mój B. się śmieje że ja się z boku na bok 40 min przewracam ...
bo ja się położe na prawym , poleże tak trochę , potem przewalam się na plecki , tak trochę poleże i dopiero lewy boczek ;-)ale to jest dramat z tym przewracaniem się :no: bo na pleckach jak leże to mnie coś boli po lewej stronie , nie wiem czy to miednica ciągnie czy co ale ogólnie marzę już położyć się do spania na brzuchu :-)

hahah ja też mam problemy z przekręcaniem:-D:-D:-D a wstać z łóżka z pozycji leżacej:szok::szok::szok::szok: graniczy z cudem:-D:-D:-D

Kochane ja mam dzisiaj zgage jakiej jeszcze w życiu nie miałam :szok: 4 rennie zjadłam, mleko nie pomaga a teraz próbuje migdały...zeby pomoglo bo umre zalana kwasem :-(

reklama
no własnie wstać z łozka z leżącego to dopiero wysiłek hehe
ja się na boczek przekręcam i wtedy jakoś wstaję
a jakie nogi po nocy ocięzałe jak kłodyyyyy normalnie masakra

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry