reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widzę że powoli u nas widać już koncóweczkę, każdej niestety cos dolega. U mnie też non stop cos boli a najgorzej w nocy jak mam z boku na bok się przekręcić to kręgosłup na dole chce mi pęknąć :-( W brzuchu też non stop gdzies boli, czuję się jak starsza babinka :-) Oby jakos ten czas do porodu szybko nam minął...

reklama
nie czesto cos kluje i w srodku i tak jak piszecie przy szyjce... Czasem boli tak "okresowo", a czasem taki ucisk, ze sie wyprostowac nie moge... A czasem to jeszcze jak mi Maly na pecherz tym swoim ciezarkiem nacisnie (glownie jak jestem gdzies na zakupach czy cus) to az staje i zeby zaciskam i oczy lzami zachodza... :zawstydzona/y: No koncowka do najlatwiejszych sie nmie zalicza...;-)

dziewczyny a Was też czasem piecze kawałek skóry? ja mam takie miejsce na brzuchu- tak wysoko, zaraz pod biustem, że mnie czasem piecze, tak jak pokrzywka czy coś...

Ann mnie czasem boli skóra tak w okolicach pępka. W ogóle już wszystko mnie boli i mam wrażenie, że moje trawienie trwa i trwa i końca nie widać, jeszcze przy kolacji czuję to co jadłam na śniadanie.

dziewczyny a Was też czasem piecze kawałek skóry? ja mam takie miejsce na brzuchu- tak wysoko, zaraz pod biustem, że mnie czasem piecze, tak jak pokrzywka czy coś...

mam tak, po lewej stronie, w 1 szej ciąży nie miałam, Takie pieczenie nad żebrem/pod biustem. Popiecze kilkanaście min. i znika. Nie wiem, co to

Też mi się tak robi. Tak bardziej po środku pod biustem. Czasami nie sposób dotknąć tego miejsca bo piecze a skóra wygląda całkiem normalnie.

Miałam tak w pierwszej ciąży, teraz nie, lekarz mówił, ze to niestety jedno z ciążowych dolegliwości :cool:

dzięki za odzew :)) ja to chyba będę miała full zestaw tych dolegliwości ciążowych :D
swoją drogą niesamowite, że w tym samym miejscu nas to piecze... :szok: ciąża to przedziwny stan!

reklama
najdziwniejsza dolegliwość ... bolą mnie stopy (od spodu ) a najbardziej piętaszki :szok::eek:

wczoraj pod wieczór co jakiś czas mi twardniał brzuch , bolało , przechodziło i tak kilka razy ...ale po nocy jest wszystko ok :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry