reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
27 grudnia mam usg (w swoje urodziny). Skonczyłam 12 tydzień...dzisiaj "stawia" mi sie macica. Jak na codzien nie czuć jej przez powłoki brzuszne, tak teraz balonik twardy i ciągnie lekko- a przy wstawaniu lub siadaniu ostry, krótki ból- ale po środku brzucha- nie więzadła po bokach....Do tego kłuje mnie pare razy dziennie szyjka...takie ostre dziabnięcie. Pamiętam, ze w pierwszej ciązy też miałam takie objawy ale pod koniec drugiego trymestru. Macie podobnie?

reklama
też mam nadzieje że obudzi się we mnie brzuchata bogini sexu !! :-D
wczoraj próbowaliśmy , ale coś mi było niekomfortowo w środku i koniec na tym był....:no:

obudziłam się, siusiu i co widzę?..znowu plamię....masakra... :(
Dzwoniłam do gina. Znowu zwiększyc Luteinę i Progesteron i LEZEĆ... a wigilie mam dwie. U tesciów i rodziców. Zapewne spędzę w domu lub w szpitalu jezeli sytuacja się nie unormuje...:(
Trzymajcie kciukaski....

animatki trzymaj się będzie dobrze MUSI!!! Odpoczywaj, w tej chwili dzidziuś najważniejszy:tak:

animatki, oduść sobie podwójną wigilię, tylko każ sobie zmontować miejsce leżące przy stole u rodziców i już!!! trzymam mocno &&&&&!!!

Animatki, trzymam kciuki aby było wszystko w porządku :*

Dziewczyny, pytanko mam... Czy którąś z was też obsypało pryszczolami, krostami czy też zajadami wokół ust? Ja nigdy z tym problemów nie miałam, a teraz np pryszczol mi wyrósł na linii dolnej wargi :p hmm...

reklama
Nie uwierzycie co najprawdopodobniej odkryłam! Że to moje straszne samopoczucie i wymioty to przez KWAS FOLIOWY folik :szok:skończyło mi się opakowanie i nie brałam przez 3 dni i czułam się dobrze, nie rzygałam i w ogóle. W przeddzień wigilii wzięłam tabletkę z nowego opakowania i od rana wymioty!!! Musiałam się ratowac czopkiem żeby móc funkcjonować. Wpisałam w neta i okazało się, że są takie przypadki nudności po foliku. więcej nie biorę, zobaczymy czy mam rację :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry