reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
27 grudnia mam usg (w swoje urodziny). Skonczyłam 12 tydzień...dzisiaj "stawia" mi sie macica. Jak na codzien nie czuć jej przez powłoki brzuszne, tak teraz balonik twardy i ciągnie lekko- a przy wstawaniu lub siadaniu ostry, krótki ból- ale po środku brzucha- nie więzadła po bokach....Do tego kłuje mnie pare razy dziennie szyjka...takie ostre dziabnięcie. Pamiętam, ze w pierwszej ciązy też miałam takie objawy ale pod koniec drugiego trymestru. Macie podobnie?

reklama
też mam nadzieje że obudzi się we mnie brzuchata bogini sexu !! :-D
wczoraj próbowaliśmy , ale coś mi było niekomfortowo w środku i koniec na tym był....:no:

obudziłam się, siusiu i co widzę?..znowu plamię....masakra... :(
Dzwoniłam do gina. Znowu zwiększyc Luteinę i Progesteron i LEZEĆ... a wigilie mam dwie. U tesciów i rodziców. Zapewne spędzę w domu lub w szpitalu jezeli sytuacja się nie unormuje...:(
Trzymajcie kciukaski....

animatki trzymaj się będzie dobrze MUSI!!! Odpoczywaj, w tej chwili dzidziuś najważniejszy:tak:

animatki, oduść sobie podwójną wigilię, tylko każ sobie zmontować miejsce leżące przy stole u rodziców i już!!! trzymam mocno &&&&&!!!

Animatki, trzymam kciuki aby było wszystko w porządku :*

Dziewczyny, pytanko mam... Czy którąś z was też obsypało pryszczolami, krostami czy też zajadami wokół ust? Ja nigdy z tym problemów nie miałam, a teraz np pryszczol mi wyrósł na linii dolnej wargi :p hmm...

reklama
Nie uwierzycie co najprawdopodobniej odkryłam! Że to moje straszne samopoczucie i wymioty to przez KWAS FOLIOWY folik :szok:skończyło mi się opakowanie i nie brałam przez 3 dni i czułam się dobrze, nie rzygałam i w ogóle. W przeddzień wigilii wzięłam tabletkę z nowego opakowania i od rana wymioty!!! Musiałam się ratowac czopkiem żeby móc funkcjonować. Wpisałam w neta i okazało się, że są takie przypadki nudności po foliku. więcej nie biorę, zobaczymy czy mam rację :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry