- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SophieAnne25
Fanka BB :)
Mnie coś dzisiaj boli, ale nie mam pojęcia co to. Wydawało mi się że może nerka, a może kręgosłup, brzuch a potem że łopatka. Po prostu czuję ból prawej strony ciała i nie wiem co to jest. Do tego strasznie mnie kują boki brzucha, zwłaszcza jak mała jeszcze dodatkowo się tam rozpycha. Sama już nie wiem, fatalnie się czuję.
mea-84
Nadalka mnie z rana zawsze boli wszystko dowcipnie jakbym nie wiem co robiła ale jest ok - wszystko zamknięte i sformowane więc nie wiem o co chodzi
twilight
Mnie też kłuje szyjka i ciągle czuję tak jakby ucisk. We wtorek dopiero na kontrolę do szpitala jadę i zobaczymy wtedy co p. dr mi powie.
Agulka2012
Nadalka nie denerwuj się. mnie szyjka boli i kłuje od jakiegoś czasu. Pytałam gina na wizycie i powiedział że jeżeli boli przy wylocie szyjki lub koło warg sromowych to jest to normalne i nie ma co się bać. mnie czasem naprawdę mocno zakłuje.
Mmnie czasami zakłuje jajnik tak nagle że aż mnie wzdryga bo to takie z zaskoczenia ostre zakłucie ,ale myśle że to mała tam majstruje coś i mnie gilga ...
kolki strasznie łapie nawet jak idę tempem żółwia to mnie irytuje strasznie ...
i coś mnie wczoraj w nerce bolało , a może w krzyżu ? a może coś gdzieś tam ... w każym razie dziwne bóle mnie dopadają ostatnio i do tego czasami po jedzeniu mnie MDLI
kolki strasznie łapie nawet jak idę tempem żółwia to mnie irytuje strasznie ...
i coś mnie wczoraj w nerce bolało , a może w krzyżu ? a może coś gdzieś tam ... w każym razie dziwne bóle mnie dopadają ostatnio i do tego czasami po jedzeniu mnie MDLI
reklama
kosinka
Tak sama z siebie to mnie szyjka nei boli, ale statnio w trakcie stosunku czułam jakby mi igły ktoś w szyjkę wbijał, masakra, mam nadzieje, ze to minie.
Mdłości tez ostatnio mi dokuczają. I schylać się w ogóle nie mogę, bo normalnie czuje jakby mi sie miała za chcwile wszystko wylać z zołądka, no i po tym oczywiście od razu zgagi dostaje! Macie cos takiego?
Mdłości tez ostatnio mi dokuczają. I schylać się w ogóle nie mogę, bo normalnie czuje jakby mi sie miała za chcwile wszystko wylać z zołądka, no i po tym oczywiście od razu zgagi dostaje! Macie cos takiego?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: