reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
akurat mialas szczescie zobaczyc dzidzie jak znalazla sie w takien a nie innej pozycji.. Tez uwazam,ze juz sto razy zmienila pozycje od tego czasu ;-):-D

reklama
Oj mnie też ciągle boli kręgosłup , dobrze że nie jestem samam.
mam takie nieśmiałe pytanko. Tydzień temu na USG maluszek był już odwrócony głową w dół. Czy to nie za wcześnie?

Mój już miesiąc temu był ułożony głową w dół a na ostatnim USG głowa była już na górze:-) Myśle, że to się będzie jeszcze zmieniało kilka razy zanim się zdecyduje, która pozycja mu bardziej odpowiada:-)

Zgadzam się z dziewczynami, że już na pewno dziecko pozycję zmieniło. Moje w czasie jednej sesji potrafi się o 180 st. przekręcić. W zeszły poniedziałek na wizycie leżało w poprzek macicy a w czawartek już główką w dół. Wczoraj wieczorem mnie kopała nad kością łonową a rano pierwszego kopniaka dostałam tuż pod żebrem :-D

u mnie na wizycie najpierw w poprzek a po chwili glówka w dół bo lekarz mi mowil jak lerzy, powiedział ze tak do 32 tygodnia bedzie zmieniało pozycje bo ma miejsce

dzisiaj odczuwam jakieś dziwne dolegliwości , też macie takie coś że Wam serce klekocze ...tak bardzo szybko że aż się ciężko i głośno wzdycha i oddycha ... ?? i słabo mi dzisiaj się zrobiło :baffled: i te klekoty....może to pogoda ?

Moncia, a zmierz sobie ciśnienie... ja miałam tak dwa razy... mi pomogło położenie się i wyciszenie:tak:

Mońcia - tak bywa czasami, bo w naszym organiźmie jest teraz więcej krwi o połowę i serce to musi wszystko przepompować. Trzeba odpoczywać, pogoda tez moze mieć wpływ na to.

ciśnienie to tylko u lekarza mogę zmierzyć ;) w domu nie mam sprzętu do tego , ale na pewno miałam puls jakbym skoczyła ze spadochronem :sorry: ale już od 12 jakoś mi jest lepiej , wypiłam też melise i mi chyba troszkę pomogło ...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry