Kurcze, mnie poki co nic nie twardnieje, ale od pachwiny po jakby jajniki czuje jakbym miala wieczne zakwasy..Przy wstawaniu bola, albo musze rozchodzic jak dluzej w jednej pozycji posiedze... Ogolnie to czuje sie, jabym sie wczoraj szpagatu nauczyla robic... ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agucha1986
Fanka BB :)
Anja nie jestes sama w swoich bólach ja dołączam do was, czuję się jak starsza babulenka tu kuje, tam szczyka, tu boli :-)
fasolinka0722
Widze ze kłucie i ciagniecie brzucha to norma na tym forum
Ja mam wszystko co mozliwe, wlacznie z meeeeggggaaaa zatwardzeniem...
wiem powinnam zmienic diete na lekka ale jak? jakos nie moge sie przelamac...
activia nie dziala a jak sie zalatwialam codziennie nawet 2 razy tak teraz raz na 4-5 dni i to w mega bolach tylka macie jakies sposoby na to?
Ja mam wszystko co mozliwe, wlacznie z meeeeggggaaaa zatwardzeniem...
wiem powinnam zmienic diete na lekka ale jak? jakos nie moge sie przelamac...
activia nie dziala a jak sie zalatwialam codziennie nawet 2 razy tak teraz raz na 4-5 dni i to w mega bolach tylka macie jakies sposoby na to?
ja tez mam chyba wszystkie możliwe ciążowe dolegliwości...bóle krzyża, ciągniecie wiązadeł w brzuchu, zgaga i te przeklęte zaparcia...buuuu...ale jeszcze tylko 3 miesiące
Fasolinka a próbowałaś otręby na czczo z maślanką? Mi czasami pomaga...
Fasolinka a próbowałaś otręby na czczo z maślanką? Mi czasami pomaga...
twilight
Fasolinka współczuję. Spróbuj jeść na wieczór otręby owsiane. Ja jem tak 3-4 łyżki, popijam sokiem lub wodą. Dodatkowo suszone śliwki i morele. Dużo musisz pić wody mineralnej (do 3 l), do płynów nie wliczasz kawy i herbaty bo działają odwadniająco. Staraj się unikać też słodzonych napojów. Dużo owoców i warzyw i kefirów, jogurtów naturalnych. Jak to nie pomoże to kup sobie w aptece czopki glicerynowe dla dorosłych.
reklama
ania-aneczka
Fasolinka tak jak pisze Twilight. Owsianka, płatki owsian, otręby owsiane, zarodki pszenne . Ja zalewam 8 śliwek i rano je jem i pije wodę z nich, do tego woda z cytryną lekko ciepła na czczo. Bananów niestety nie polecam.
Kefiry, zsiadłe mleko, lekka dieta...niestety też walcze.
Teraz lekarz dał mi syrop Lactulozum czy jakoś tak, ale narazie nie stosowałam.
Kiwi może pomóc, suszone owoce i dużo wody.
Kefiry, zsiadłe mleko, lekka dieta...niestety też walcze.
Teraz lekarz dał mi syrop Lactulozum czy jakoś tak, ale narazie nie stosowałam.
Kiwi może pomóc, suszone owoce i dużo wody.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: