reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny, dzisiaj zauważyłam u siebie siarę. Jak narazie w małych ilościach. Jak u Was sprawa wygląda. Wydaje mi się że to dość wcześnie, jutro zaczynam 25 tydzień.

reklama
Ja też nie mam, choć koło 19tc (chyba wtedy to było;-)) miałam twarożek jakby po kąpieli, ale potem cisza... podobno się tak zdarza.

Moja znajoma od 6 m-ca miała siarę i było wszystko ok z nią i z synkiem

Ja na razie siary u siebie tez jeszcze nie zauwazyłam.

Eva a można jakies kremy stosować w ciąży? Bo jest taka tragedia że na tyłku usiedziec nie mogę :-(Nigdy nie miałam wczesniej czegoś takiego.

mi się już pojawiła bardzoooo dawno !
najpierw była tylko mała kropelka jak ścisnęłam sobie sutek.... potem pewnej nocy się obudziłam z mokrą ręką :sorry:bo akurat spałam na boku i musiał mi się cycolek ścisnąc :-p a teraz średnio co noc mam takie "Spazmy nocne :-D " dzisiaj to już w ogóle , rano przebudziłam się , B. wstał ja na boczek się przewaliłam i zaraz go wołałam z papierem bo mi mega poleciało ... takie to klejące ,ble :-(

A ja nie mam jeszcze siary i sie nie zapowiada, zeby miala byc poki co... Ale az tak sie tym nie przejmuje...;-) Mam za to inne zmartwienie... Maly mnie tak po pecherzu skopal, ze wczoraj dostalam zapalenia... Szczypie i kluje jak cholera.. Chociaz i tak dzisiaj jest juz sto razy lepiej, bo wczoraj myslalam, ze oszaleje.. Zrobilam sobie parowke z rumianku i chyba pomaga.. Dzisiaj powtorze i mam nadzieje, ze przejdzie... A wiecie moze czy moge sobie kupic dodatkowo jakas zurawine w tabletkach albo cos innego jeszcze stosowac? Miala ktoras z Was taki problem i dostala jakies leki bez rezepty ? Pomozcie...:sorry:

Co do kremu na hamoroidy w ciaży to nie wiem, bo nie stosuję narazie sie uspokoiło, odzywa sie przy zaparciach, ale do tych staram sie nie doprwadzać, Najlepiej spytać lekarza gn, bo nie mam pojęcia.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry