- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martulka84
Fanka BB :)
uhm.. no to czuję się "pocieszona" z tymi bólami krzyżowymi, doskwierały mi od jakiś dwóch tygodni sporadycznie a od wczoraj nie jestem w stanie sama wstać z łóżka albo fotela bez jakiegoś dobrego podparcia.. - tłumaczyłam sobie to zmienną pogodą.. chyba dla dobrego psychicznego samopoczucia będę się tak oszukiwać dalej co by się porodu za szybko nie zacząć bać
fasolinka0722
Dzieki dziewczynki
wody pije bardzo bardzo duzo,,, w sumie tylko wode i jedna dwie kawy dziennie
otrab nie jjem ale zaczne no i te sliwki zalane woda
kefirki i jogurty to u mnie norma ale musze calkowicie zrezygnowac ze slodyczy ale jakos kurcze nie moge smakuja mi jak nigdy dotad
wody pije bardzo bardzo duzo,,, w sumie tylko wode i jedna dwie kawy dziennie
otrab nie jjem ale zaczne no i te sliwki zalane woda
kefirki i jogurty to u mnie norma ale musze calkowicie zrezygnowac ze slodyczy ale jakos kurcze nie moge smakuja mi jak nigdy dotad
ania-aneczka
Fasolinko ja Cie rozumiem. Do tej pory nie jadłam słodkiego a w ciąży jak nigdy. Nie rezygnuj całkowicie, może na początek organicz sobie. Albo zamiast czekolady to np. knopersa czy cusik
Martulko to Ci współczuje. Ja aż takich tych bóli nie mam jak Ty piszesz. Raczej jak źle długo siedzę a szczególnie po nocy. Ale odkąd zaczęłam codziennie się rozciągać to jest naprawdę zdecydowanie lepiej
Martulko to Ci współczuje. Ja aż takich tych bóli nie mam jak Ty piszesz. Raczej jak źle długo siedzę a szczególnie po nocy. Ale odkąd zaczęłam codziennie się rozciągać to jest naprawdę zdecydowanie lepiej
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: