reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Doe, ale nie stawia Ci się? bo mi dziś ginak powiedziala, że tylko jak macica czuć że się stawia cała, że sztywnieje tak skurczowo to trzeba sie martwić i lecieć do szpitala, ale jak inne bóle to rozciąganko raczej :tak:

ale mam zgagę okrutną po tym ciastku o dzizassss.....:baffled::baffled::baffled:

reklama
Justa można przedawkować magnez. Nie jest usuwany z moczem. Skutkiem przedawkowania jest paskudna, kilkudniowa biegunka... Wiem to z autopsji :baffled:

no możliwe, lekarzem nie jestem;) Na ulotce pisze że nie wolno brać na czczo bo wtedy może powodować biegunkę, ale po za tym to nic...Może zależy od organizmu, mnie tam nic nie ma jakbym nie brała...

Ale to faktycznie już trzeba pożerać magnez garściami prawie. Ja niestety musiałam i skończyło się jak się skończyło... Nikomu nie życzę. ;-)

ja biorę od 2 miesiecy Falvit mama i nie wiem czy to nie będzie za dużo, w nadmiarze wszystko moze zaszkodzić
:-(

ja tez biorę falvit mama od czwartego miesiąca ciązy i do tego od 2 miesięcy biorę jeszcze magnez więc myślę że nie zaszkodzi...skoro masz obawy to najlepiej zadzwoń do gin swojej i się dowiesz i będziesz spokojna :-)

Doe trzymaj się kochana mam nadzieję że te bóle to nic poważnego i to tylko tak jak piszesz rozciąganie...odpocznij a jutro na pewno będzie lepiej:-)

Ann nie mam pojęcia co mi wczoraj było, ale spory spacer sobie zrobiłam, położyłam się i szybko minęło :tak: ja nadal mam maleńki brzusiu, więc myślę że roście w końcu, rozciągają sie mięśnie...a co do stawiania...pojęcia nie mam co to :-(
Agucha dziękuję, dzisiaj się super czuje, zobaczymy co bedzie jak wstanę, ale mam nadzieję że...dobrze :tak:

Stawianie to jak jakby Ci w jednym momencie brzuch tak twardniał na maksa jak kamień i takie uczucie ściśnięcia. Nie umiem inaczek opisać, ja mam tak jak za dużo pochodzę za małą.:baffled: Leżenie pomaga

reklama
EVE DZIĘKUJĘ... to mnie wczoraj stanęło ;-) za długi spacer sobie zrobiłam, a już mnie brzuch bolał jak wychodziłam z domku...jak wróciłam to już było bardzo źle...położyłam się i minęło

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry