reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tak ciągnąc temat trochę dalej...mam pytanko czy u Was też się poprawiło z "tymi" sprawami? U mnie bez porównania :rofl2: zapomniałam o zaparciach i czuje się wspaniale...unormowało się u mnie tak od 2 tyg...ciekawa jestem czy też u Was lepiej ;-)

reklama
U mnie tak na dwa razy. W jeden dzień jest dobrze a w drugi katastrofa, ale idzie sie przyzwyczaić.

U mnie trochę lepiej, ale podejmuję nadzwyczajne środki: wieczorem, przed snem zjadam 3-4 łyżki otrąb owsianych i popijam szklanką wody, piję prawie 3 l wody dziennie :eek:, a rano, 30 min przed jedzeniem tę leczniczą wodę Jana, a jak nie mam to ciepłą wodę z cytryną. Efekt minimalny jest, ale bez szoku :-(

Ja wspomagam sie sliwkami z puszki z jogurtem aktivia, a do tego min 2 jablka na dzien. Zrezygnowalam z bananow, choc nadzwyczajnie mi ostatnio smakowaly. do tego mietowa herbata na czczo :p costam pomaga....

A zmienię trochę temat. Otóż się pochwalę (choć może nie ma się czym chwalić ;-)), że dziś pojawiła się siara po raz pierwszy. Zaraz wypchnę tyłeczek na spacer i zahaczę o tesco to kupię sobie wkładki laktacyjne. Kurczę, kolejny objaw, że rośnie we mnie istotka nowa. Powiem Wam, że ciąża to dla mnie okres ciągłego zdziwienia ;-)

mnie też czasami moczy ale to w nocy ;) a na dzień zamiast wkładek to wkładam puki co waciki ale i tak w dzień mam sucho :p :)

a co do "tych spraw" to Doe myślałam że mówisz o .... tamtych sprawach :D :-p:blink:
a te sprawy toaletowe u mnie różnie .... ale nie stosuje żadnych środków wspomagających :tak:

jeżeli chodzi o te sprawy to ja nie mam problemu, pozostałam przy normie dwa razy dziennie tylko zmieniłam lek z Femibionu na Prenatal Classic i w nim zawarte jest żelaza, jakże się wystraszyłam jak zobaczyłam ciemną zawartość kibelka. Rozkminialiśmy z mężem pół wieczoru co może być przyczyną:-D
Ja zjadam jedno jabłko dziennie, jem co 3h, pije dużo różnych płynów i dzięki Bogu jako "idzie":-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry