reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny mój gin powiedział mi że ten napinający się brzuch to normalne. od 20 tc ponoć macica się kurczy. normą jest do 5 skurczy/napięć dziennie:)

polcia mnie też dziś bzusio bolał właśnie w okolicy pępka i to pierwszy raz w tym miejscu no ale jak na razie minęło :)
a swędzi bo rośnie :)

a ja się zastanawiałam czemu mała mnie tak kopie jak by po szyjce, a ona sobie w miednicy kąt sprawiła wredziula jedna :)

Dziewczyny ... umieram ...

pojechałam z dokumentami do pracy , dojechałam do centrum naszego handlowego , weszłam do naszego sklepu i musiałam biec na WC... ale nic , ciężko było cokolwiek zrobić ... zimne poty cała mokra byłam . Wróciłam do sklepu , gadam chwile i znowu ostry ból i poleciałam...(już nie wspomne że to toaleta publiczna ale co miałam zrobić....) spędziłam 20 min , umierałam na kibelku :baffled: nie chce pisać co się działo ale jak by mi ktoś kran odkręcił :baffled: dramat.... więc zrobiłam później delikatny obiad , położliśmy się spać przed 17 wstaliśmy i poszliśmy do mojej babci , ledwo do niej doszłam a mamy 10 min :baffled: wbiegłam od razu kibelek .... znowu to samo ... mam nadzieje że to jednodniowe...ale jak jutro nie przejdzie to zadzwonie do lekarza

Mońcia jak ci do jutra nie minie to obowiązkowo do lekarza! Raz usłyszałam w gabinecie u położnej, że trafiła do szpitala dziewczyna z grypą jelitową. Niestety o 4 dni za późno, bo zwlekała i myślała że samo minie. Dziecka nie uratowali :no:

piłam herbatkę miętową , pomogło puki co ...
jak mnie w nocy będzie gonić to jutro dzwonie do swojego lekarza prowadzącego ...
ale puka do mnie malutka więc się na razie nie martwie....przegoniło 2 razy puki co

reklama
Może jakieś jedzonko siedzi na żołądku i zawadza :tak: Ale w razie czego kontakt z lekarzem musi być! No, głowa do góry!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry