reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia koniecznie rano do lekarza jak Ci nie przejdzie. Ja przez takie coś w styczniu trafiłam na 4 dni do szpitala. Pij dużo żebys się nie odwodniła.
Przy takich dolegliwościach potas się szybko wypłukuje z organizmu.

reklama
Mońcia biedluko :-( Współczuję szczerze. Tak jak poprzedniczki: jak jutro nie przejdzie koniecznie się skontaktuj z lekarzem. Tulę i ZDRÓWECZKA ŻYCZĘ! :-)

ogólnie ja nie lubie się użalać i przesadzać ... ale teraz to inna sprawa , chodzi o dzidzi :) na pewno pójdę jak będzie źle , ale powiem Wam że brzuch mnie już nie boli .... za to ciężko się na pupci siedzi ;p

kiślu nie mam ... ale jakoś nie patentowałam takich rozwiazań ,
zawsze miętowa i pomaga :)
później zjem kromeczkę chleba z masełkiem cieniutko i delikatną szyneczką i zobacze co się stanie...
najgorsze że B. mi chrupie czipsami nad uchem :crazy: i bym sobie zjadła ale nie bede :rofl2:

chyba się czymś podtruliśmy...bo on wczoraj miał taką akcje po obiedzie.... i teraz przed chwilą też miał jakąś małą rewolucje ...
ale rybe jedliśmy - dobrą bo pstrąga (nie kupowanego w super markecie ;) ) tylko może sos może nam zaszkodził bo osty ze śmietanką był....całkiem możliwe....

Mońcia zdrówka życzę, połóżcie się odpocznijcie wypijcie herbatkę i wszystko do jutra na pewno przejdzie :tak: trzymam kciuki żeby juz nic Was nie męczyło :tak:

puki co odpukać jest dobrze :) od 3h nic się nie dzieje :) uff.. oby do jutra nic nie było i bedzie spokój

Mońcia udzieliło mi się od Ciebie :-( Z tym że na razie sam ból brzucha. Masakra. Piję miętę i zażyłam dwie nospy. Mam nadzieję, że mi jakoś przejdzie szybko bo z bólu aż się ruszać nie mogę :-(

twilight , współczuje szczerze.... Ja zjadłam mini kolacyjkę delikatną , herbatka miętowa też zrobiona.... więc mam nadzieje że pomoże ... i u Ciebie też bedzie dobrze ! :*

reklama
Mońcia udzieliło mi się od Ciebie :-( Z tym że na razie sam ból brzucha. Masakra. Piję miętę i zażyłam dwie nospy. Mam nadzieję, że mi jakoś przejdzie szybko bo z bólu aż się ruszać nie mogę :-(
do łózeczka, połóż się na boczek i próbuj spać, trzymam kciuki żeby wszystkie bóle do jutra przeszły....dobrej nocki życzymy Wam....i tulimy na dobranoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry