reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Obawy

Efilo ja też miałam usg w 8 tyg. i moja Fasolka była niewiele większa bo 13mm.
To gin coś pomylił, niemożliwe żeby fasolka w 6tyg miała aż 11mm :wściekła/y:

reklama
Efilo rzeczywiście gin coś pomiętolił;-) ja byłam na poczatku 7 tygodnia a dzidzia miała 5 mm-aparat usg okreslij jej wiek na 6 t 3 d więc sama widzisz, najważniejsze że serduszko bije-wszystko jest oki-buźka

No muszę przyznać że lekarz był zadowolony z tego co widział i nie wykazywał żadnego zmartwienia. Ale tym tekstem o 6 tygodniu to mnie zbił z tropu. I szczerze mówiąc zabrał mi całą radość z oglądania Kruszynki. Chyba faktycznie pójdę do innego gina dla świętego spokoju. Ale może poczekam z tydzień lub dwa - przynajmniej coś się zmieni w międzyczasie.:baffled:

Efilo - a moze ten lekarz po prostu inaczej wyliczyl wiek fasolki?, tj. te 6 tyg. liczyl od owulacji...Na pocieszenie - moja fasolka w 6t6d miala 0,88cm i tez bilo serducho. I wszystko jest ok.

Nie moge sie doczekac kolejnego usg...jak ja przezyje ten miesiac:baffled: :confused:

Blanes dzis mdlosci powrocily a nawet zwrocilam sniadanie. jak u Ciebie???
duzo nie bede pisac dzis bo przygotowuje roczek dla mojej corci Cyrylki :))))
ps. paulinam wszystkiego naj dla Twojej Amelki!!!!!

Hejka dziewczyny dopisuje sie do Was czerwcóweczki,mdli jak cholipka ale jestem taka szczesliwa jutro usg a własciwie dziś to dobrejnocki:-)

reklama
Do góry