reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze Obawy

reklama
Pewnie, że będzie serducho :-) . Aż zazdroszczę, bo ja mam dopiero za dwa tygodnie USG, a najchętniej to bym robiła codziennie:tak:
Mooocno trzymam kciuki

Ja to dopiero zazdroszczę. Jeszcze nawet u lekarza nie byłam i nic nie wiem napewno. A wizyta dopiero 15 listopada. Chyba uschnę do tego czasu :-(
Jedyne co mnie pociesza to czytanie waszych postów :tak:

Jolka mam nadzieje, że się tak nie stresujesz jak ja. Ja do tej pory się nie przejmowałam, ale teraz zaczynam powoli schizować. :baffled:

Ja najgorzej przechodzę weekendy. Siedzę w domu i zaczynam kombinować. W tygodniu mam tyle zajęć, że nie mam czasu o tym myśleć.
A co będzie z tym lekarzem piętnastego to też nie wiem, bo żeby jechać na wizytę , to jeszcze muszę sięjakoś z pracy wywinąć:confused:
Jeszcze nie wiem jak:-(

Wie tylko moja kumpela i siostra mojego męża. Nie chcę nic nikomu mówić dopóki lekarz nie potwierdzi.

Suwaczki ok tylko jeden jest bardzie dokładny a drugi pokazuje tylko tydzień.
Chyba wezmę poprostu dzień wolny na dziecko. W końcu tego mi szef odmówić chyba nie może.

reklama
ja idę we wtorek, mam nadzieję, że do tego czasu poczuje się lepiej. jutro chyba wezmę l4 do końca tyg. bo jak juz pisałam od dni mam niesamowite sensacje żołądkowe, problem z oderwaniem głowy od poduszki, zawroty głowy, no i śpię prawie cały czas....

Do góry