reklama
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Niuni właśnie ja od wczoraj dopiero zaczęłam mieć mdłości i wymiotuję, dziwię się bo już 8 tydzień zaraz 9 a tu dopiero takie objawy??? Dzisiaj spałam 3 godziny w dzień i jeszcze jestem śpiąca i osłabiona, też nie chce mi sie z łóżka wychodzić, uważam z jedzeniem choć mam ciągutki do czekolady po sosie czosnkowym. Tez się martwię czy wszystko ok że tak się czuję
Dzięki, że jesteście!!! Jakoś mi lepiej jak was czytam. Faktycznie szczęścia to mdłości nie dają, ale gwarancję, że bobas się rozwija, a tu tak nagle przestało mnie mdlić.... Generalnie macie racje, nie powinnam się stresować, bo to i tak nic nie zmieni, jeśli nie pogorszy.
E
efilo
Gość
Mnie też tylko mdli i to wszystko. Raz tylko spotkalam się z kibelkiem, ale to była specyficzna sytuacja, bo bardzo się zdenerwowałam i taka była reakcja.
I przestańcie się zamartwiać tym brakiem mdłości. Nikt nie powiedział że to obowiązek.
I przestańcie się zamartwiać tym brakiem mdłości. Nikt nie powiedział że to obowiązek.
E
efilo
Gość
Blanes, no właśnie to stanowi problem, bo mój gin może mi nagrać na VHS, a wydrukować chyba nie.
Ale jak się okaże że coś tam jest to chyba zemdleje z wrażenia
Ale jak się okaże że coś tam jest to chyba zemdleje z wrażenia
*KAsiKa*
Zaciekawiona BB
Blanes, nie masz co się denerwowac...powinnaś się cieszyc, że to co złe, minęło, to bardzo dobrze...
Jak będzie Cię coś mocno bolało, wredy lec do lekarza, a narazie ciesz się ciążą i nie wymyślaj sobie złych rzeczy, bo to nie jest dobre dla dzidzi...
Jeśli Cię to pocieszy, ja nie miałam ani mdłości, ani wymiotów, ani żylaków...całą ciążę świetnie się czułam, a od ostatnich tygodni zgaga mi tylko nie dawała życ...więc głowa do góry
Jak będzie Cię coś mocno bolało, wredy lec do lekarza, a narazie ciesz się ciążą i nie wymyślaj sobie złych rzeczy, bo to nie jest dobre dla dzidzi...
Jeśli Cię to pocieszy, ja nie miałam ani mdłości, ani wymiotów, ani żylaków...całą ciążę świetnie się czułam, a od ostatnich tygodni zgaga mi tylko nie dawała życ...więc głowa do góry
reklama
Podziel się: