reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

reklama
Ale faktycznie to jest troche dziwna sprawa bo pisza ze jednoczesnie trzeba dawac 3 razy mleko ale tez nalezy wprowadzic obiad z dwoch dan...mi to ni jak nie wychodzi musiałabym zrezygnowac z jednego posiłku mlecznego ale jakos tak mi sie wydaje ze to bedzie za mało:confused: ...jak narazie daje zupy z miesem naprzemian z zołtkiem i z pulpetem takim wielkosci zołtka.

Moja dostaje dwa razy mleko rano i wieczorem i jak wypije 120ml to jest dobrze,czasami rano kaszke,pije duzo soczkow,choc wolala bym aby pila wode,ale nie chce:no:

Maxin my mamy to samo woda fe itd ale soki niam i najlepsze te domowe a ie kupne.wypija 300 ml dziennie:) i wiem ze to za duzo ale coz poradze.jak mam wielkie pragnienie to wypija 350 ml....a pije caly czas do obiadu do deseru tak sobie podpija bo ma niekapek caly czas w pokoju i jak tylko chce to sobie bierze i pije....ale co jej bede zabierac...

A herbatek wogole nie podajecie? Moj tam soki pije raz na jakis czas za to herbatke z hippa pije codziennie, wode tez ale tylko czasem jak mu sie cos odbije z zawartoscia...jakies niestrawnosci albo cos...

moja pije soczki albo herbatki, różnie...
a jak zaśnie na drugą drzemkę później niż o 15 to jest klapa, bo potem nie chce zasnąć wieczorem, dopiero o 22 :baffled:

reklama
Dzisiaj Ania spała w dzień tylko raz - na spacerze, ale za to ponad 2 godziny!!! Spała od 12.45 do 15.10 - i musiałam ją budzić, bo już od 0,5 godziny byłyśmy w domu, a ona dalej spała w wózku.
Zauważyłam ostatnio, że czym zimniej tym Ania śpi dłużej (wcześniej latem i jesienią to na spacerze spała max. 0,5 godziny). W domu niestety dalej śpi tylko pół godziny.

Pod wieczór była już bardzo zmęczona i marudna, ale nie pozwoliłam jej się zdrzemnąć, bo by chyba do północy nie spała. Trochę ją przeciągnęłam, okąpałam (dzisiaj niestety sama) i o 20.45 już spała! Niestety o 21.20 zadzwonił szef mojego męża i ją obudził. Ciężko ją było znowu uśpić, bo już trochę pospała, ale w końcu zasnęła.
Zobaczymy o której mi jutro zrobi pobudkę (mam nadzieję, że nie za wcześnie).

Do góry