reklama
śpi przy lampce
Ale wiesz co może masz racje z tym chodzeniem bo to sie zaczeło jak zakumała chodzenie i moze faktycznie przyżywa to w nocy. Jak zaczeła raczkowac to też miała kilka gorszych tygodni. Co prawda nie było aż tak tragicznie ale chodznie pewnie dzieci bardziej przyżywają. To ma sens ci powiem :-)
Ale wiesz co może masz racje z tym chodzeniem bo to sie zaczeło jak zakumała chodzenie i moze faktycznie przyżywa to w nocy. Jak zaczeła raczkowac to też miała kilka gorszych tygodni. Co prawda nie było aż tak tragicznie ale chodznie pewnie dzieci bardziej przyżywają. To ma sens ci powiem :-)
dawałam Panadol - bez zmian - trochę się boję jej dawać przez taki długi czas leki przeciw bólowe - można dwa, trzy dni - max tydzień ale przecież nie 3 tygodnie? A ty Zgred jak długo ten Panadol dawałaś? I byłą poprawa, bo u nas żadna własnie po Panadalu wiec przestalam jej dawać
Wiecie co z moją też coś się porobiło.
Śpi w nocy bardzo niespokojnie- krzyczy i płacze przez sen- nie chce jeść, tylko trochę napije się wody i dalej płacze, na rękach nie chce być, ani u siebie w łóżeczku i zawsze kończy się na tym, że biorę ją do nas do łóżka i wtedy zasypia spokojnie z ręką na moim policzku i śpi już do rana
Nie wiem, może też przeżywa, że zaczęła raczkować i stawiać pierwsze kroki
Albo znowu zęby, bo gorzej ostatnio je.
Już sama nie wiem
Śpi w nocy bardzo niespokojnie- krzyczy i płacze przez sen- nie chce jeść, tylko trochę napije się wody i dalej płacze, na rękach nie chce być, ani u siebie w łóżeczku i zawsze kończy się na tym, że biorę ją do nas do łóżka i wtedy zasypia spokojnie z ręką na moim policzku i śpi już do rana
Nie wiem, może też przeżywa, że zaczęła raczkować i stawiać pierwsze kroki
Albo znowu zęby, bo gorzej ostatnio je.
Już sama nie wiem
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Kasiunka u nas tak było za kazdym razem przy zabkowaniu własnie...chodzeniem Mania sie podniecała ale inaczej, tzn nie spała ze dwa dni, moze po 30 min codziennie w aucie a tak to ciagle chodzić chciała...moze to jednak ząbki
reklama
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Mój Marcinek tez czasem płacze pzrez sen przypuszczam ze mu sie coś śni, czasem tez zapłacze i spi dalej. Ale ja go nie wyciagam z łóżeczka tylko zobacze co sie dzieje pogłaskam po głowce w razie czego dam smoka i wychodze.
Podziel się: