My ostratnio mamy tylko je4dna drzsemke! nie wiem co jejs ie porobilo.to tak od czasu spotkania mam z bb.kladzie sie kolo 14 na godzinke i juz.spac idzie nadal kolo 22.czasem tylko jak jestem gdzies wozkiem to wtedy idzie na druga kolo 18.
reklama
U nas roznie: 1 lub 2 drzemki, ale 2 to juz rzadko sie zdarzaja.
No i Alicja nie budzi sie juz na mleko nad ranem. W zwiazku z tym mam problem, bo ona to mleko tak kolo 6.00 pila i jak wstawala to po 9.00 dostawala owoce, a teraz to nie wiem: samym mlekiem sie nie naje, a mysle, ze powinna mleko 2 razy dziennie dostawac (drugi raz dostaje z kleikiem na noc przed 20.00, a tak to w dzien owoce i warzywa)
No i Alicja nie budzi sie juz na mleko nad ranem. W zwiazku z tym mam problem, bo ona to mleko tak kolo 6.00 pila i jak wstawala to po 9.00 dostawala owoce, a teraz to nie wiem: samym mlekiem sie nie naje, a mysle, ze powinna mleko 2 razy dziennie dostawac (drugi raz dostaje z kleikiem na noc przed 20.00, a tak to w dzien owoce i warzywa)
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
Trini. a zebys wiedziala. zauwazylam ze jak nie zrobi z rana to jest marudna dopuki nie zrobi:-)
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
a+t+? w tym wieku dziecko 3 razy dziennie powinno mleczko dostawać.
Moja dostaje tylko 2 razy.
Na sniadanie kaszke po 9 po godzinie dostaje gruszke lub jabluszko w calosci i je.okolo 13 je pierwsze danie - zupe , kolo 15 drugie danie - potrawke nalesniki roznie. kolo 18 deser - tez rozne , potem podjada biszkopta albo chrupka lub znow owoc.kolo 22 mleko z kaszka.
Juz nie wiem kiedy bym jej miala dac to mleko.czasem jak robie przekladanca biszkopotowego lub z placuszkow ziemniaczanych to wlasnie z kaszka ale to tez tak co 4 dzien.
Na sniadanie kaszke po 9 po godzinie dostaje gruszke lub jabluszko w calosci i je.okolo 13 je pierwsze danie - zupe , kolo 15 drugie danie - potrawke nalesniki roznie. kolo 18 deser - tez rozne , potem podjada biszkopta albo chrupka lub znow owoc.kolo 22 mleko z kaszka.
Juz nie wiem kiedy bym jej miala dac to mleko.czasem jak robie przekladanca biszkopotowego lub z placuszkow ziemniaczanych to wlasnie z kaszka ale to tez tak co 4 dzien.
reklama
ja mam rozklad z Hippa i tam jest posilek mleczny 2 razy dziennie i moja tak dostaje, ale wlasnie mi to za Chiny nie pasuje - cos wykombinuje. Moze rano bede jej robic na zmiane kaszke (przekladanca) lub lane kluseczki albo dam jej mleko, a potem po 1,5 czy 2 h dostanie owoce (w sumie tak robilam ostatnio jak tego mleka nie pila nad ranem)
Podziel się: