reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

U nas jedna pobudka w nocy koło 3 Julka zje i od razu zasypia. Tylko strasznie się rozkopuje i często zmienia pozycje :tak:

reklama
Ja napisze tylko tyle: zeszlej nocy pobudka co 2 h w tym 1,5 poplakiwania przerywanego cisza i wyciem, a teraz od 15 min wycie... :wściekła/y:
A ja chcialam sie o 20 polozyc spac, bo zeszlej nocy spalam 2h+2h :no: Zawsze tak jest...:baffled: :unibrow:

Współczucia A+t+ - ja też dzisiaj padam - ale z własnej głupoty - wczoraj nie mogłam ze zmęczenia juz o 10 ale tak żal mi było tego wolneg oczasu kiedy mały spi, że poszłam spać o pierwszej... Głupek ze mnie - a dzisiaj też padam i też pewnie posiedzę :)

Aga

mój też ma schizy - no cóż taki typ - już na to nic nie poradzę - dlatego z nim spię w lóżku - bo juz wogóle bym nie spała w nocy jak by spał w łóżeczku

Kurcze mi tez brakuje motywacji by sie polozyc wczesniej i chodze spac kolo 2-3 w nocy....Judi zasypia kolo 22 (po) i co prawda spi do 9 ale ja z dnia na dzien jestem coraz bardziej nie przytomna.szczescie tylko ze nie musze wogole wstawac w nocy.jakby jej nie bylo.

U nas z zasypianiem bardzo ładnie :tak: (mam nadzieję, że po napisaniu tego nic się nie zmieni ;-) ) Jednak Ania budzi się raz w nocy i wtedy ją przenoszę do naszego łóżka i śpi dalej z nami. Na szczęście nie trzeba jej robić mleka w nocy.
a+t+? współczuję Ci szczerze... :-(
ewe, lilith ale macie fajnie :tak:

Trini ja nigdy nie myślałam że moje dziecko tak będzie spało :))))))))))
Ona codziennie zasypia o 19,30 a budzi się dopiero o 7,30 rano :)))))

reklama
Najlepsza nocke mielismy kilka dni temu: Spimy sobie w najlepsze nagle slysze na niani- Julka placze, zrywam sie... dochodze do jej pokoju.. cisza.. no to wracam do lozka, za kilka chwil znow placz... wstaje przemek... dochodzi do pokoju- cisza. i tak kilka razy . Po ktoryms razie Przemek slyszy placz.. dochodzi do pokoju - cisza, a w niani dalej slychac placz. Dopiero sie zorientowalismy ze to nie nasze dziecko slychac na niani :tak: zmienilismy kanal i juz spokoj. Sie usmialismy z tego rano ale w nocy wcale nie bylo nam do smiechu :-) :-) :-)

Do góry