reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

widze,ze wciaz dzieckai roznie spia.Moja w lozeczku szalej juz pol godziny,iszczy spina sie,siada,kleczy,normalnie nie usiedzi juz na miejscu,wszytsko zaczelo sie od raczkowania,czy u was tez tak bylo i w lozeczku zabway sobie urzadzaja przez spanie,bo tak w ciagu dnia ja ja nigdy nie wkladam do niego,bawi sie w pokoju na podlodze,nawet juz koca nie daje,bo i tak zwinie:-)

reklama
Oj Maxin u nas to jest istne szalenstwo w łozeczku juz dawno rozrabiał ale teraz to juz wstaje i skacze po całym łozeczku i sciaga wszystko z półki i gryzie baldachim i wyzuca zabawki z łozeczka i...Najgorsze jest to ze on nawet przez sen nie moze sobie odpuscic tylko sie tak kreci ze sie obraca w poprzek i nogami na poduszke srednio 2 razy w nocy:baffled:

u nas juz od dluzszego czasu zero pobudek dzis cos krzyczy ale widocznie mu sie cos snilo mam nadzieje ze juz bedzie dobrze bo zara idem spac

wczoraj poszedl spac o 19tej a wstal dzis o 8,00 noralnie rewelka jestesm wyspana :-) :-) :-)

moja w ciagu dnia zaczela walczyc ze snem,musi sie powiercic.A w nocy budzi sie raz,moze dwa,czasami da sie ja uspic,jak napije sie soku,da smoczka,a czasmi placze w nieboglosy ZEBY!!!!!!!!

Moja wczoraj w ciągu dnia spała tylko raz - na spacerze, ale za to ponad 2 godziny :szok:. To rekord jak na moja córeczkę. Potem już nie spała, więc była zmęczona, więc zasnęła przed 21!!! (to ostatnio też rekord). W razie czego poszłam wczoraj wcześniej spać, gdyby obudziła mi się już wyspana np. o 6 (dlatego nie byłam wczoraj na forum). No i obudziła się po 6 (tatuś ją znowu obudził jak wychodził do pracy :wściekła/y:). Na szczęście po wypiciu cycka zasnęła i spałyśmy jeszcze do 9 :-)

Dzisiaj już były 2 drzemki po ok. pół godziny. Zasnęła po 21.

:)
nasz po przeprowadzce budzil sie w nocy non stop i wyl tak, ze bebenki w uszach pekaly, ale juz sie przyzwyczail i tylko raz sie budzi w nocy :)
ogolnie chodzi spac ok19-20, ja ok.22 i wstajemy o 6, jedziemy do opiekunki wiec zupelnie nowy rytm....szkoda tylko ze w weekendy Olaf tez sie budzi o 6 hehehe

O Agata witaj babo gdziezes sie podziewała...a gdzie sie przeprowadziliscie do Polski:happy:

Moj sie raczej nie budzi a jak juz to sie przebudza...chwile pokweka i zasypia jak dam mu smoczek a jak dłuzej nie przychodze to znajduje go spiacego na nosie do gory nogami:baffled: :eek:

reklama
No i stało się! Dotychczas przesypialiśmy całe noce,nawet jako noworodek dawała nam 5-godzinne przerwy w nocy.Od tygodnia już trzeci raz około 3-tej nad ranem ląduje u nas w łóżku, z błogą minką po paru minutach już spała.Na razie 1-0 dla Weroniki.:-D

Do góry