reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

U nas dzisiaj też tragicznie:no: Pola poszła spać normalnie- o 19.30, ale o 24.50- obudziła się (nie chciała jeść) i nie spała do 2.40:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oczywiście nie leżała grzecznie w łóżeczku- tylko trochę się bawiła, trochę jęczała, trochę popłakiwała :baffled::baffled::baffled:. Na dobre wstała o 6.15- myślałam, że skonam- i dalej jeść nie chciała- zjadła dopiero po 8. Wydaje mi się, że znowu odzywają się zęby:eek: Teraz za to cały czas odsypia noc- nawet nie mam jak wyjść na spacer, bo cały czas śpi z małymi przerwami:baffled:

reklama
ojejku ale wam spolczuje babeczki co to forumowy bunt maluszkow:baffled:
Ja jak na razie nie moge narzekac,pieknie zasypia,spi cala noc,wiec jestem mega zadowolona.Miasl dwa dni gdzie budzila sie ok 5.00 ale juz wszytsko wrocilo do normy:-)

U nas dzisiaj normalnie, ale jak byliśmy u lekarza to potwierdził, że idą górne jedynki, więc jeszcze wszystko przed nami... ;-)
a+t+? skarbie trzymaj się mocno i czasem po prostu policz sobie do 10 i staraj się wyluzować. Wiem, że to trudne jak wszystko masz na głowie, ale postaraj się...

Oj ja tez Wam współczuje i trzymam kciuki zeby zaczeły spac jak nalezy. U nas narazie wszystko dobrze młody śpi super mimo ze zeby ida:-)

Dzieki za slowa otuchy. Kurcze serio jakas zla noc byla dzis u wielu dzieci :-(
Dzis dam Aluni apap na noc, a sama wezme magnez - moze bedzie nam sie lepiej spalo.

No to Ala polozona i juz 15 min costam bąka, ale nie placze, wiec do niej nie ide. Zobaczymy czy zasnie. Poki co wydaje mi sie, ze stoi przy szczebelkach. Zawsze w takiej sytuacji mam dylemat: isc i ją polozyc, zeby wiedziala, ze ma spac, czy czekac az sama sie polozy i zasnie albo rozryczy i wtedy isc. WRRRRR:wściekła/y:

No szok! Poszlam jednak do Ali, a ta sie wierci na lezaco probujac znalezc swoje miejsce do spania (oczywiscie byla do gory nogami). Polozylam ja gdzie trzeba i od razu zasnela. Rety! Dostala na noc apap - mam nadzieje, ze pomoze. Najgorsze, ze ma zatkana totalnie jedna dziurke od nosa i strasznie ciezko oddycha. Ja sama tez sie tym razem od razu klade, wiec buziaki laski i do jutra! Spokojnej nocki Wam zycze.

No dobra, leząc przypomnialo mi sie, ze mam referat na wtorek do przygotowania, wrrrrrrrrrr.
Nici wiec ze spania i biore sie za tlumaczenie tekstow i pisanie, bo jeszcze nie zdaze i dopiero bedzie zonk. Ooo, mala placze, Ja pierd.....
Ja Wam sie tu wywnetrzam.... Sorry

a+t+? życzę udanej nocki.
A ja dzisiaj postanowiłam oduczyć Anię zasypiania z moją ręką :-) i walczyła przez 45 min w łóżeczku, ale w końcu zasnęła. W ostateczności łapała za szczebelki :-) :-) :-)

reklama
Moj dzis mi zrobił łaske i zasnał o 22.45...ide sie pluskac...bo mnie plery bola jak nie wiem:baffled:
A+T trzymaj sie kobito...Dobrej Nocki!

Do góry