reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

reklama
ja jestem z malej dumna,ze tak slicznie spi,a ja moge sie wyspac i ma sile na duzo rzeczy i nawet mi nie przeszkadza wstawanie o 6.30;-)

wiesz to jest najsmieszniejsze,ze niewiem jak sobie dawlam rady kiedy wstawalo sie do niej co 2-3h,ale to byly chyba hormony,niechciala bym aby takie noce powrocily:no:

jezu nawet nie mów!!!! nie wyobrzam sobie tego!!! ale ja nie sądze żeby sie zaczęły tak budzic bo czemu? Ewentualne na ząbki. Ja myśle ze u nas te płącze przez sen to pewnie były ząbki :)

Głuszek
Dla mnie podobnie wstawanie o tej porze to katorga. Moge małego położyć o 18 i o 20 a wstanie na parę minut przed 6 :-( Musze znaleźć sposób aby go przestawić!!

reklama
U nas na szczęście po podaniu Panadolu noc spokojna. Nawet nie oddychała tak ciężko jak noc wcześniej. Zasnęła po 20 i obudziła się o 4 -dostała butlę i spała do 8. Wyspałam się za wszystkie czasy:tak:

Moa uważaj z tym przestawianiem, bo moja Pola, czy dzieci znajomych są takie, że o której by się je nie położyło spać i tak wstają o tej samej godzinie rano. A tak przynajmniej masz wolny wieczór -tylko dla siebie;-)

Do góry