reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Blania sama juz siedzi , na pocztku probowalam ja sadzac by sprawdzic na ile jest silna , i po jakis 2 tyg, sama usiadla a znim to zrobila nauczyla sie ala'raczkownaia bo do tylu :-Dmiala jakies 6 miesiaczkow jak usiadla

reklama
u nas tragedia o 1 , 3 i 5 jedzenie , a o 6.30 na nogach a zasypia o 20 lub 19-30.
za to ja chodze spac okolo 1 lub najwczesniej o 23 . bo sprzatam prasuje itp...:-(
chcialabym ja oduczyc tego jedzenia , a jak jej dam smoka wzamian to piszczy wyje jak nie wiem ...wstaje do raczkowania i rozbija sie o lozeczko z placzem.:wściekła/y: ale powiedzialam ze na nowym domu poswiece sie i naucze ja spac cala noc. bez jedzenia moze z jednym karmineiem do roku.:dry:

Ale on zawsze dużo pije,a teraz mocno się ślini,bo trzeci ząbek idzie.W nocy dostał tylko pić i ze 3 razy kwęczał i przespał całą nockę do 6-ej.Dziś o 7-mej wrąbał 180 kaszki i 1 chrupkę :tak:

Buziaczku ja daję jogurt naturalny,albo waniliowy. Co do parówek to wiem że nie są najciekawsze(mój M jest kierownikiem produkcji w zakładach mięsnych),ale prawda jest taka że we wszystkim jest ten sam syf( sorki za określenie)szynki drobiowe niby dobre dla dzieci a ja tego małej nie kupie. Wolę kupić zwykłą wieprzową,bo jest tam mniej ''dodatków''.
Karolina wczoraj zjadła jogurt,na obiad zupkę, pożniej po pół utartego jabłuszka i banana, na kolacje parówkę. Oczywiście w międzyczasie cyc nawet nie wiem ile razy ale dużo. I bobofrut ale tylko 30:-(Ale ten mój maluszek ma apetyt

Aga1983 - to ja dzisiaj dam małemu łyżeczkę jogurtu naturalnego. Trochę się boję ale chyba od jednej łyżeczki nic mu się nie stanie. Kurcze Dawidek ma probemy z kupką to może ten jogurt mu pomoże...

Ale on zawsze dużo pije,a teraz mocno się ślini,bo trzeci ząbek idzie.W nocy dostał tylko pić i ze 3 razy kwęczał i przespał całą nockę do 6-ej.Dziś o 7-mej wrąbał 180 kaszki i 1 chrupkę :tak:
No to ladnie jak na sniadanko Blania o 6 podojla z 50ml, teraz zjadla 90ml. moja wstawala dzis 5 razy i plakala ...moze nastepny zabek idzie:confused:

Buziaczku ja daję jogurt naturalny,albo waniliowy. Co do parówek to wiem że nie są najciekawsze(mój M jest kierownikiem produkcji w zakładach mięsnych),ale prawda jest taka że we wszystkim jest ten sam syf( sorki za określenie)szynki drobiowe niby dobre dla dzieci a ja tego małej nie kupie. Wolę kupić zwykłą wieprzową,bo jest tam mniej ''dodatków''.
Karolina wczoraj zjadła jogurt,na obiad zupkę, pożniej po pół utartego jabłuszka i banana, na kolacje parówkę. Oczywiście w międzyczasie cyc nawet nie wiem ile razy ale dużo. I bobofrut ale tylko 30:-(Ale ten mój maluszek ma apetyt
Blania ma tez jakies zatwardzenie, chyba po tych zupkach , ale poradzila sobie z kupka i zrobila wczoraj dwa razy malo ale zrobila.:tak:
A jakie parowki dajesz? jakiej firmy moze i ja sprobuje? ale jak jej podac ? jak ona nie gryzie :-Dhehe
Cyca pila to nie chciala bobfruta :tak:
pomysle nad tym jogurtem , a nie ma uczulenia zadnego :confused:
Aga1983 - to ja dzisiaj dam małemu łyżeczkę jogurtu naturalnego. Trochę się boję ale chyba od jednej łyżeczki nic mu się nie stanie. Kurcze Dawidek ma probemy z kupką to może ten jogurt mu pomoże...
napisz jak poszlo czy mu smakowalo i czy pojwila sie kupka :sorry2:

reklama
Dałam Dawidkowi ten jogurcik przed chwilką. Nie smakował mu, aż się wzdrygnął:-D:-D. Teraz czekam co będzie dalej.... 1,5 łyżeczki mu dałam

Do góry